פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מתחת לסטפינד יש את הREVISION מה רשום? D0 או D1 או משהו אחר?יש גרסאות שונות לאותו מעבד- כל אחת מסוגלת לעמוד בטמפרטורה שונה
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים זה המעבד?http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL8PNאם כן אז הטמפ' גבוההאני לא סומך על SPEEDFAN כדי לבדוק טמפ' לP4 נראה לי עדיף HWMONITOR
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים פותח התרד בדוק טמפ' עם HWMONITOR או EVEREST..כמו כן נקה אבק במערכת..ובדוק RPM..
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר חשוב לציין שאני עושה את ה PS ברגע שאני פותח כמה אקספלוררים ביחד על מנת טיפה להעמיס על המעבד (ולהתחיל לשמוע את המאוורר שלו, אני מניח).[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים הטמפ' של המעבד לא בריאה לו בכלל, מומלץ לנקות אבק מהגוף קירור + מאוורר של המעבד, לרענן מריחה של משחה טרמית חדשה.איך הסירקולציה במארז שלך? (סידור חוטים ומאווררים - ציין על כל אחד אם מכניס\מוציא אויר).
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר האמת שהמארז די ג'נרי וכך גם המאווררים, לפני חודש בערך עשיתי ניקוי פסח למאוורר של המעבד...יש לי מאוורר אחד שמכניס אוויר בצד של המארז ובעיקרון עכשיו שמתי מאוורר שיוציא אוויר מהחלק האחורי למעלה אבל הוא ממש חלש ככה שאני לא יודע כמה השפעה יש לו.סידור חוטים- בוא נגיד שלא הכי מסודר.. יש מצב שמשחר טרמית תוריד לי 10 מעלות או יותר?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים 10 מעלות ספק גדול מקס' כמה מעלות בודדות אלב אם המשחה יבשה ולא החלפת כמה שנים
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים כמו כן את המאוורר בצד שמגניס אוויר..תתקין בקידמת המארז..וניקת אבק גם מההיטסינק עצמו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.