עבור לתוכן

בעיה עם אסוס 1000he עם WIN7

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב של אסוס eee 1000he ואיתו קיבלתי את הווינדוס הום אדישם בעיברית היום התקנתי ווינדוס 7 ואני ממש ממש מאוכזב ולא יודע מה לעשות.

כמה מהבעיות העיקריות שצצו לי שהם:

המשחקים פועלים הרבה הרבה יותר לאט למראת שעכשיו אני משתמש ב100M ביט מהRAM (מתוך 1G)

מה שיותר מעצבן שכל המקשים המיוחדים שבאים עם המחשב אינם פעילים

בנוסף עם תקשורת הבלוטות' אינה פעילה וגם המצלמה לא פעילה.

כמובן שעכשיו אני פשוט לא מסתדר עם כל השינויים העיקריים שבין XP וWIN7 אבל זה יעבור...

ראיתי אצל חבר שלי את האייסר אספייר אוון שיש לו מעבד חלש יותר משלי N270 ואצלו הכל רק ממש טוב.. לכן עשיתי את המעבר.

הורדתי את כל הדרייברים שיש באתר של אדוד לגבי המחשב ועדיין המחשב לא זז.

כרגע כשאני קותר את ההודעה הזו כל הסמלים הקטנים שמעל תיבת הטקסט פשוט לא זזים ואני לא רואה מה שאני כותב אלה רק אחרי כמה שניות של של הפסקה.

אני פשוט לא יודע מה לעשות!

יש משהו שלא עשיתי כמו שצריך בשביל שהWIN7 יעבוד כמו שצריך?

אני מאמין שאני פשוט יעשה שוב פורנט לXP השאלה שלי היא פשוטה.. האם הWINXP שקיבלתי על המחשב מתקין אוטומאטי את כל הדרייברים והתוכנות שקיבלתי איתן את המחשב?

תודה רבה

פורסם

לכל מקרה תכנס לאתר התמיכה לשהם ותעשה לך גיבוי של דרייברים ל XP וגם אם ה הדיסק שמגיעה איתו כולל את הדרייברים הנחוצים הדריבירם שהורדתה מהאתר יותר מעודכנים

פורסם
  • מחבר

בדקתי עכשיו את הדיסק שקיבלתי עם המחשב.. זה סתם דיסק הדרכה למחשב..

אני צריך פשוט להתקין XP HOME רגיל עם הסיסמא שקיבתי עם המחשב..

חשוב לי להחזיר את מחשב למצב שבו קיבלתי אותו..

הדרייברים אמורים לספק את כל העיניין של התוכנות שהיו לי מקודם?

פורסם

אתה יכול להחזיר את הווינדוס כמו שהיה ע"י לחיצה על F9 כשהמחשב עולה

זה יבצע RECOVERY ותחזור לאותו ווינדוס כמו שקיבלת את המחשב, עם הדרייבים כבר מותקנים והכל.

פורסם

מגניב! עשית את זה כבר?

פורסם

טוב אוקיי..

יש לי נייד מהסוג הזה. אחלה נייד !

אז ככה... אצלי מותקן גם WIN 7 וגם XP

עלי לציין שמשום מה ה WIN 7 דפק לי בצורה כל שהיא את האופציה לעשות F9 ולחזור למחיצת שיחזור . הפעולה בוצעה האומנם... אבל הוינדואוס XP לא עולה

הדיסק שיש לך הוא בכלל לא סתם דיסק !!! הוא מכיל את המערכת הפעלה !! המקורית !!! באמצעותו אתה יכול להחזיר הכל למצב מקורי ! אל תזרוק אותו ואל תתעלל בו ומומלץ אפילו לשכפל אותו ~

במידה ויש לך כונן חיצוני זה מעולה . תכניס את הדיסק שקיבלת ותוודא שהוא יעלה ראשון בבוט הוא יסדר לך הכל .יתקין לך את הXP עם כל מה שצריך וכל הדרייברים

לגבי הWIN 7 על ה EEEPC 1000 זו מערכת הפעלה מצויינת ~!

וכל מקשי הקיצור פועלים בה .! צריך רק להתקין את התוכנה שלהם ולדעת איך להתקין את התוכנה על ה WIN 7

בהצלחה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים