פורסם 2009 ביוני 2616 שנים קודם כל אני חייב לשאול למה אתה חושב על להחליףאת הקירור הקיים,בימינו כרטיסי מסך מתחממים ברמה גבוההועדיין עובדים כמו שצריך,הרבה מהם מתחממים ל50-80 מעלותוזה נחשב בגדר נורמלי ,בקשר לשאלה המקורית,יש לך העדפותלחנויות מסויימות? האם תעדיף לקנות מחנות מקומית מאשר להזמיןדרך האינטרנט? אם כן ציין את עיר מגורייך
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים Arctic Cooling Accelero Twin Turbo עולה 150 בKSP ויש סניפים שלהם בכל חור אז לא בעיה לקנות
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים ויש לך גם את הACCELERO S1.REV2הוא לא יחזיק באופן פסיבי את ה4870 בצורה נורמליתהקירור שלי זה FANSINKממש לא אומר כלום... מה הדגם של הכרטיס שלך בשביל שנראה איזה קירור זהקח את הArctic Cooling Accelero Twin Turbo ותהיה מרוצה
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=137&prod_no=1749זה הדגם
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים ניסית לבצע OC עם הקירור הנוכחי?ולמה פתחת 3 ת'רדים במקום לרכז את הכל השאלות שלך באחד?ותוסיף תקציב לכותרת!
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר לא ניסיתי כי הכרטיס מסך בדרך אלי אז יש לי רעיון תנעלו את האשכול וברגע שיההי לי את הכרטיס מסך אני יודיע לכם ואני יאמר מה ההטמפרטורה של הכרטיס מסך ותאמר לי אם כדי לי או לא לקנות קירור טוב אחי ?
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים אם כבר אתה מתכוון להחליף קירור לכרטיס אתן את עצתי המסורתיתAC ACCELERO S1 +מאורר שקט בעל CFM בינוני יספיקפתרון אלגנטי.
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים הקירור שלו נראה דווקא די טוב... קודם תבדוק אותו, אני חושב שתראה שהוא די טוב
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים פותח התרד הקירור שלך הוא REF של זלמן..וצריך לספק אותך בהחלט..למה בדיוק אתה רוצה להחליף קירור ?בדקת טמפ' ? יש לך קריסות ?
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=137&prod_no=1749 זה הדגם לא ניסיתי כי הכרטיס מסך בדרך אלי אז יש לי רעיון תנעלו את האשכול וברגע שיההי לי את הכרטיס מסך אני יודיע לכם ואני יאמר מה ההטמפרטורה של הכרטיס מסך ותאמר לי אם כדי לי או לא לקנות קירור טוב אחי ? הוא בכלל רק הזמין אותו ופתח תראד בקשר לקירור
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים או קי שיהיה..בקיצור פותח התרד..שהכרטיס יגיע אליך..הטמפ' יהיו בסדר גמור..תתחדש..ותהנה (אם אין פרט חשוב/ענייני לציין לא להגיב בבקשה)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.