פורסם 2009 ביוני 2716 שנים בוא נראהקודם כל בתוכנה 3d overrider תנסה שרק הtriple buffering יהיה על on והvsync יהיה על off, הvsync יופעל כבר מתוך המשחקיםאחר כך בתוכנה ati tray tools יש לך בהגדרות 3d אופציה שנקראת queue size ויש מספרים אז אתה בוחר במספר 2אתה יכול לספר באיזה משחק זה קרה לך?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר בוא נראהקודם כל בתוכנה 3d overrider תנסה שרק הtriple buffering יהיה על on והvsync יהיה על off, הvsync יופעל כבר מתוך המשחקיםאחר כך בתוכנה ati tray tools יש לך בהגדרות 3d אופציה שנקראת queue size ויש מספרים אז אתה בוחר במספר 2אתה יכול לספר באיזה משחק זה קרה לך?ב XMEN WOLVERINETHE SIMS 3ועוד כמה שאני לא זוכר
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים כן אלה משחקי d3dאז הבעיה תיפטר לך ברגע שתתקין ati tray tools ותעשה את ההגדרה שציינתימזל שאלה לא משחקי opengl כי מי שיש לו רדאון נדפק בקטע הזה
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר כן אלה משחקי d3dאז הבעיה תיפטר לך ברגע שתתקין ati tray tools ותעשה את ההגדרה שציינתימזל שאלה לא משחקי opengl כי מי שיש לו רדאון נדפק בקטע הזהמה זה D3D?ומה זה משחקי OPENGL?תודה על העזרה!
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים משחקים שהמנוע שלהם בנוי ב direct 3dומשחקים שהמנוע שלהם בנוי ב openGLבכל מקרה בוא נחכה עד שהמחשב שלך יחזור ואז נתקדם
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר משחקים שהמנוע שלהם בנוי ב direct 3dומשחקים שהמנוע שלהם בנוי ב openGLבכל מקרה בוא נחכה עד שהמחשב שלך יחזור ואז נתקדםאוקי ואתה יכול להביא לי דוגמאות למשחקין של OPENGL?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים doom 3quake 3/4half-life 1 היום משוחק בopengl בדרך כללהנה רשימה טובהhttp://en.wikipedia.org/wiki/List_of_OpenGL_programs
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר doom 3quake 3/4half-life 1 היום משוחק בopengl בדרך כללהנה רשימה טובהhttp://en.wikipedia.org/wiki/List_of_OpenGL_programsאז אתה אומר שכל המשחקים האלה יהיהו לי עם קריעת תמונה לא משנה מה?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים כל עוד אתה לא מפעיל VSYNC תיהיה קריעת תמונהאני חושב שזה פסיכולוגי אחי כי גם לי כשהיה לי מחשב ישן הייתי משחק בלי VSYNC ומרוב שהביצועים לא היו משהו לא הייתי שם לבאבל מתי שקניתי מחשב חדש ורציתי לראות איך הוא מבצע אז יכולתי להבחין בקריעות תמונהנראה לי רוב המשחקים שאתה משחק זה direct3d אז ההגדרה בATT תסדר לך את הלאג וגם לא יהיו לך קריעות תמונהאו שהטכנאי של החנות כבר יעשה את זה
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר כל עוד אתה לא מפעיל VSYNC תיהיה קריעת תמונהאני חושב שזה פסיכולוגי אחי כי גם לי כשהיה לי מחשב ישן הייתי משחק בלי VSYNC ומרוב שהביצועים לא היו משהו לא הייתי שם לבאבל מתי שקניתי מחשב חדש ורציתי לראות איך הוא מבצע אז יכולתי להבחין בקריעות תמונהנראה לי רוב המשחקים שאתה משחק זה direct3d אז ההגדרה בATT תסדר לך את הלאג וגם לא יהיו לך קריעות תמונהאו שהטכנאי של החנות כבר יעשה את זהאוקי הבנתיאבל כל המשחקים שעובדים על OPENGL יהיו עם קריעות תנועה בלי אפשרות לסדר את זה עם תוכנה או משהו?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים לאכל המשחקים התלת מימדיים יהיו עם קריעת תמונה בלי קשראתה מפעיל vsync כדי לתקן את הקריעות תמונהומפעיל טריפל באפרינג כדי להעלות את הפריימיםומפעיל pre render/queue size כדי לתקן את הלאגזה הכל
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר טוב המשחב עכשיו אצליאני יתקין את התוכנות שאמרת לי וישים את ההגדרות ויראה אם עדיין יש לאגים אחרי התוכנה שמקנת את הקריעת תמונה
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים להתקין ati tray toolsקליק ימני על הסמל הורוד בשורת המשימות3d>flip queue size>2
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר להתקין ati tray toolsקליק ימני על הסמל הורוד בשורת המשימות3d>flip queue size>2טוב אחי עשיתי מה שאמרת לי לבטל את הV SYNC בתוכנה D3D אבל אם אני מבטל שם יש קריעת תמונה אז צריך להפעיל לא?
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים שהvsync בתוכנה של ה3doverrider יהיה כבוי כדי שאם זה כבר יפעל במשחק אז שלא תיהיה התנגשות ואז תפעיל כבר במשחקאבל אם במשחק אין את זה אז תפעיל כבר מהתוכנה, אה ושtriple buffering יהיה על onושזה כל הזמן יפעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.