עבור לתוכן

מפרט למשחקים, ללא מסך וציוד היקפי 3300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

חחח, האמת היא שגם כרטיס המסך שייך למתחרה.

פורסם
  • מחבר

אז אולי אני אעבור לעבוד בחברה המתחרה ;D

פורסם

או, הבעיה נפתרה.

פורסם

אם זה באמת חשוב לך אינטל מייצרת גם לוחות אם.

שלא תגיד שלא אמרנו!

פורסם

קנה לוח אם של אינטל עם כרטיס משולב ותראה מעט אכפתיות לחברה שלך ;).

פורסם

בונ'א נפלתם על הבן-אדם, בסה"כ אמר שהוא מעדיף אינטל מהסיבות שלו כמו שרוב האנשים מעדיפים אינטל...

ההודעה שרשמתי קודם הייתה מכוונת אליו אחרי שהוא אמר שהוא מעדיף אינטל, אז התגובה שלך לא הייתה כל כך קשורה...

נשמע כאילו אתה נאמן ל AMD הרבה יותר ממה שאקו נאמן לאינטל... ;D

אקו- המפרט שבנית אחלה לגמרי, רק שים לב שבחרת קירור למעבד בשביל מעבדי AMD, תבחר את הפריזר 7 פרו

זיכרונות אולי עדיך לקחת KIT של 4 GB ב DUAL CHANNEL אבל חוץ מזה מפרט מעולה, אחלה של כרטיס מסך תתחדש.

תחי אינטל! חחחחח

פורסם

אה, אז אני מבין שהצעת לו ברצינות לוח אם של אינטל. :screwy:

אני יודע ששם המשתמש שלי רומז על פאנבוי, אך זהו ממש לא המצב, פעמים רבות המלצתי לאנשים לקנות רכיבים של אינטל או אנוידיה,

אך במקרה הזה אין צל של ספק שהמפרט שלי יותר משתלם.

עריכה: מצטער, זה לא היית אתה שהצעת לו לקחת לוח אם של אינטל, זה היה Silencer שאני בטוח שאמר זאת בצחוק.

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

שוב תודה על התגובות

בהמשך לתגובה של blizzard יש המלצות לגוף קירור בטווח המחירים של מה שבחרתי

ואם אפשר הסבר לגבי הזיכרון. אני בחרתי שני סטיקים של 2GB. זה לא עדיף מסטיק אחד של 4

פורסם

אין סטיק אחד של 4גיגה, אלא סטים של 4גיגה שמורכבים מ2 סטיקים של 2גיגה שנבדקו כזוג לתאימות גבוהה יותר

ב95% מהמקרים 2 סטיקים בודדים יעשו אותה עבודה בפחות כסף, אבל לא תמיד אפשר למצוא את אותם סטיקים בבודדים.

פורסם

ההבדל בין הזיכרונות באמת לא כזה משנה, העיקר שיהיו לך 4 GB ואתה מסודר

לגבי קירור יש שניים טובים

arctic cooling freezer 7 pro

scythe kama cross

העיצוב של השני מגניב יותר אם זה משנה לך משהו והיתרון שלו זה שהוא גם קצת מקרר את שאר הרכיבים במארז- לא באופן דרסטי אבל בגלל העיצוב הגדול שלו זה יתרון אחד שיש לות בגדול שניהם שקטים קרים עמידים ושל חברות מצויינות- לשיקולך

פורסם

רק שני גופי קירור טובים?

אל תבין אותי לא נכון, נתת שניים שהם בסדר, אבל יש הרבה גופי קירור טובים והשניים שהבאת רחוקים מלהיות ב-TOP. אבל הם יעשו את העבודה והם די זולים.

ולקרוא ל-arctic cooling חברה מצוינת... בוא נסתפק בלהגיד שהם הכי זולים.

ול-ronib - יש סטיק זיכרון של 4Gb. תיאורטית אמור להיות יתרון לשני סטיקים ע"פ אחד בגלל שלוחות האם בנויים לעבוד ב-Dual channel ולשלוח ולשלוף נתונים בו"ז משני סטיקים (סטייל raid). בסופו של דבר העניין נשאר בגדר תיאוריה, במציאות אין הבדל ממשי בין סטיק אחד לשניים.

פורסם

אני אתקן - אין סטיק של 4גיגה בארץ, לא נתקלתי לפחות בשום דבר כזה בשום חנות

ובתאוריה יש יתרון לעבודה בערוצים כפולים, לא יכול להגיד שבדקתי את זה אבל מניח שיש יתרון כלשהוא

הנה "כל" המבחר שמציעים ב NEWEGG -

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010170147%201052323986&name=8GB%20(2%20x%204GB)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים