פורסם 2009 ביוני 2616 שנים שלום,מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להורדה מהאינטרנט שמאפשרת לנטר מהירות סיבוב של מאורר המעבד, חום המעבד וכדומה?תודה,
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר תודה רבה.עוד שאלה,מה הטמפרטורה הנורמלית שצריכה להיות במקרה של מעבד intel pentium 4 3.0 mhz?
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר אז, כאמור מדובר על מעבד:Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz, 2MB CACHEאיזה טמפרטורה אמורה להיות לו?
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר איפה ב CPU-Z, רואים את הפרמטרים האלו של D-1 ... ?יש שם פרמטר של stepping של 3
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר דבר ראשון, תודה.פשוט היום הוא נכבה אצלי פעם אחת ואחרי שהדלקתי קיבלתי - FAN ERROR.פתחתי אותו, ניקיתי קצת את המאווררים, שאבתי אבק וכו' הדלקתי וה FAN ERROR נעלם.מאז אני עוקב אחרי הטמפרטורה ורואה שהיא עומדת ככה על אזור ה - 58 - 62, המחשב עצמו ישן אז זה לא שיש איזה מערכות קירור מיוחדות מעבר למאוור על המעבד, מאורר בטוח המארז ועוד אחד של הספק.העניין שהיום גם בתוך הבתים דיי חם (אני מניח באזור ה 30), אז לא פלא ששם זה 60.מה עוד אפשר לעשות עם האמצעים הפרימטיבים שיש כדי לקרר יותר?
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים אם אתה לא רוצה לשפוך עליו עוד כסף ואתה לא מתכנן OC או שהוא מרעיש אז אין מה לעשות רק לשמור עליו נקי(נקיון כל שבוע שבועיים)ואמרת שיש במארז רק מאוורר אחד(לא כולל את של המעבד,ספק,כרטיס מסך) אז לפחות הוא מוציא אוויר מהמארז?
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר לכרטיס מסך אין מאוורר.יש אחד לספק, אחד למעבדואחד של המארז שמוציא אוויר מהמארז
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים לא נראה לי שאתה צריך להחליף את הקירור כל עוד אין ריסטים\מסכים כחולים\תקיעות.חבל סתם לשפוך כסףץ רק תשמור על המארז נקי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.