עבור לתוכן

אני קורא ולא מאמין למה שאני קורא - ארבעה ימים לפני הלידה גילתה שהיא בהריון ?

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3737324,00.html

:nixweiss: ???

אאמממ ... כמה בהריון צריך להיות כדי לדעת שאת בהריון ?!

או יותר נכון ... כמה פרה מטומטמת מישהי צריכה להיות כדי - לא לדעת - שהיא בהריון ?!

אלוהים ישמור ...

פורסם

ניחשתי שהיא שמנה עוד לפני שקראתי את הכתבה אבל היא צריכה להיות מטומטמת אם במשך 9 חודשים היא לא קיבלה מחזור ולא שמה לב :bash:

פורסם

פשוט WTF

פורסם

אני מבקש את סליחתכם אבל אני הולך להיות סופר מניאק

מה קשור בקבוק יא טיפשה אין לך ציצי?!

פורסם

בטח זה רק לתמונה..

פורסם

זה רק מחזק את דברי, בגיל כזה רצוי\מומלץ לתת לתינוק חלב אם ולא תחליפים.

אם היא בכלל מודעת שיש לה חלב

פורסם

זה רק מחזק את דברי, בגיל כזה רצוי\מומלץ לתת לתינוק חלב אם ולא תחליפים.

אם היא בכלל מודעת שיש לה חלב

אני בכלל בעד שיניקו עד כמה שאפשר

שמעתי על אימהות מבורכות שהניקו 3 שנים ויש אפילו כתבת וידאו על אחת שעוד מניקה את הבת שלה שכבר בת 17 או משהו אבל זה כבר משהו אחר (טוב לפחות היא לא צריכה להכין אוכל)

אבל אלה שהניקו אותם הרבה כשהיו קטנים ולא קפצו לבקבוק גדלו להיות בריאים מאוד

פורסם

^^^

אמא, אפשר קצת לינוק ממך? :screwy: בגיל 17 לבוא לאמא שלך ולינוק זה פשוט לא בסדר ולא מוסרי ולא נכון! אם כבר לך תינוק אולי מהחזה של חברה שלך אם היא כבר נכנסה להריון.. :lol:

יש מלא כתבות הזויות על נשים שלא ידעו שהן בהריון וכאלה או שהתינוק פשוט "החליק" החוצה מבלי להרגיש לתוך המכנסיים.. ???

פורסם

אני מבקש את סליחתכם אבל אני הולך להיות סופר מניאק

מה קשור בקבוק יא טיפשה אין לך ציצי?!

:kopfpatsch:[br]פורסם בתאריך: 26.06.2009 בשעה 16:06:28

:nixweiss:

אומנם יש מקרים שבהם המחזור ממשיך גם במהלך ההריון, אבל לא נראה לי שזה המקרה כי אחרת זה היה מצויין בכתבה.

פורסם

ERL בגלל זה אמרתי שהמקרה ההוא זה משהו אחר

אמרתי לפחות 3 שנים

וזה שמעליי וואי איזה מגניב אתה, מצוטט אותי ושם סמיילי של facepalm, אני מצטער שאני לא מגניב כמוך וכמו החברים שלך ב4chan

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3737324,00.html

:nixweiss: ???

אאמממ ... כמה בהריון צריך להיות כדי לדעת שאת בהריון ?!

או יותר נכון ... כמה פרה מטומטמת מישהי צריכה להיות כדי - לא לדעת - שהיא בהריון ?!

אלוהים ישמור ...

ששששש... הילד שלה עוד ימצא את הפוסט הזה עם הכתבה עוד 15 שנה ככה

פורסם

עד אז אני אברח לחו"ל, הוא בחיים לא ימצא אותי

פורסם

בחיי, עד כמה אפשר להיות מנותק מהגוף שלך? איך אפשר לא לדעת? לחשוד?

צריך להתחיל להוציא אישור כדי להיות הורים, מסכן הילד. :-\

פורסם

אם אתה מעל 120 ק"ג לא נראה שתרגיש קילו למעלה או למטה, אבל יש תופעות לוואי להריון חוץ מזה כמו הקאות, מצבי רוח,אין מחזור,רגישות בפטמות ואני מניח שיש עוד.

חוץ מזה ראיתי היום ילדה בת 15 ששוקלת 169 ק"ג ואמא שלה לא מפסיקה לקנות לה אוכל ולא נותנת לרופאים לטפל,שאגב היא סובלת ממלא בעיות רפואיות עקב השמנה. זה כבר בעיה פסיכולוגית :screwy:

פורסם

היה רשום בכתבה שהיו לה בעיות של אי-סדירות במחזור, כך שמהבחינה הזו לא היה שום דבר חריג מבחינתה.

בנוגע לבחילות - היה רשום שזה באמת עורר את חשדם, אבל בגלל שבעלה גם סבל מזה באותה התקופה הם חשבו שזה בגלל ווירוס/מזון מקולקל או משהו כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים