פורסם 2009 ביוני 2616 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3737324,00.html ??? אאמממ ... כמה בהריון צריך להיות כדי לדעת שאת בהריון ?! או יותר נכון ... כמה פרה מטומטמת מישהי צריכה להיות כדי - לא לדעת - שהיא בהריון ?! אלוהים ישמור ...
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים ניחשתי שהיא שמנה עוד לפני שקראתי את הכתבה אבל היא צריכה להיות מטומטמת אם במשך 9 חודשים היא לא קיבלה מחזור ולא שמה לב
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים אני מבקש את סליחתכם אבל אני הולך להיות סופר מניאקמה קשור בקבוק יא טיפשה אין לך ציצי?!
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים זה רק מחזק את דברי, בגיל כזה רצוי\מומלץ לתת לתינוק חלב אם ולא תחליפים.אם היא בכלל מודעת שיש לה חלב
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים זה רק מחזק את דברי, בגיל כזה רצוי\מומלץ לתת לתינוק חלב אם ולא תחליפים.אם היא בכלל מודעת שיש לה חלבאני בכלל בעד שיניקו עד כמה שאפשרשמעתי על אימהות מבורכות שהניקו 3 שנים ויש אפילו כתבת וידאו על אחת שעוד מניקה את הבת שלה שכבר בת 17 או משהו אבל זה כבר משהו אחר (טוב לפחות היא לא צריכה להכין אוכל)אבל אלה שהניקו אותם הרבה כשהיו קטנים ולא קפצו לבקבוק גדלו להיות בריאים מאוד
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים ^^^ אמא, אפשר קצת לינוק ממך? בגיל 17 לבוא לאמא שלך ולינוק זה פשוט לא בסדר ולא מוסרי ולא נכון! אם כבר לך תינוק אולי מהחזה של חברה שלך אם היא כבר נכנסה להריון.. יש מלא כתבות הזויות על נשים שלא ידעו שהן בהריון וכאלה או שהתינוק פשוט "החליק" החוצה מבלי להרגיש לתוך המכנסיים.. ???
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים אני מבקש את סליחתכם אבל אני הולך להיות סופר מניאק מה קשור בקבוק יא טיפשה אין לך ציצי?! [br]פורסם בתאריך: 26.06.2009 בשעה 16:06:28 אומנם יש מקרים שבהם המחזור ממשיך גם במהלך ההריון, אבל לא נראה לי שזה המקרה כי אחרת זה היה מצויין בכתבה.
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים ERL בגלל זה אמרתי שהמקרה ההוא זה משהו אחראמרתי לפחות 3 שניםוזה שמעליי וואי איזה מגניב אתה, מצוטט אותי ושם סמיילי של facepalm, אני מצטער שאני לא מגניב כמוך וכמו החברים שלך ב4chan
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3737324,00.html ??? אאמממ ... כמה בהריון צריך להיות כדי לדעת שאת בהריון ?! או יותר נכון ... כמה פרה מטומטמת מישהי צריכה להיות כדי - לא לדעת - שהיא בהריון ?! אלוהים ישמור ... ששששש... הילד שלה עוד ימצא את הפוסט הזה עם הכתבה עוד 15 שנה ככה
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים בחיי, עד כמה אפשר להיות מנותק מהגוף שלך? איך אפשר לא לדעת? לחשוד? צריך להתחיל להוציא אישור כדי להיות הורים, מסכן הילד. :-\
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים אם אתה מעל 120 ק"ג לא נראה שתרגיש קילו למעלה או למטה, אבל יש תופעות לוואי להריון חוץ מזה כמו הקאות, מצבי רוח,אין מחזור,רגישות בפטמות ואני מניח שיש עוד. חוץ מזה ראיתי היום ילדה בת 15 ששוקלת 169 ק"ג ואמא שלה לא מפסיקה לקנות לה אוכל ולא נותנת לרופאים לטפל,שאגב היא סובלת ממלא בעיות רפואיות עקב השמנה. זה כבר בעיה פסיכולוגית
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים היה רשום בכתבה שהיו לה בעיות של אי-סדירות במחזור, כך שמהבחינה הזו לא היה שום דבר חריג מבחינתה.בנוגע לבחילות - היה רשום שזה באמת עורר את חשדם, אבל בגלל שבעלה גם סבל מזה באותה התקופה הם חשבו שזה בגלל ווירוס/מזון מקולקל או משהו כזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.