עבור לתוכן

צריך חוות דעת על מפרט לשימוש ביתי - אינטרנט ואופיס בעיקר בסביבות 1500-2000ש"ח

Featured Replies

פורסם

בניתי מפרט אחרי סקר והתייעצויות שונות עם חברים.

הייעוד של המחשב הוא אינטרנט ואופיס בעיקר.

אני מתכוון לשדרג את המחשב הקיים שיש לי בצורה די מקיפהולהעביר לחדש רק כמה רכיבים בודדים כגון:

1) כרטיס מסך GFORCE 6600GT

2) הארד דיסק 150GB (כתוספת)

3) מארז עם 3 מאווררים

4) צורב DVD X16

ומה שאני חושב לקנות חדש זה:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box

¤439

כמות:1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3

¤479

כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB

¤277

זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-6-6-18 PQ

¤309

ספק כח Seasonic SS-400ET 400W

¤275

סה"כ מחיר לכל המוצרים:1779¤

כמו כן חשוב לציין שאני מחפש מחשב שיעבוד מהר, שדפי האינטרנט יפתחו צ'יק -צ'ק כמו גם האקרובט וכדומה וברצוני לעבוד עם מערכת הפעלה WIDOWS-7

מה דעתכם? האם המפרט מנצל מקסימלית את עלות ההשקעה? האם יש הצעות לשיפורים/שינויים במסגרת התקציב?

פורסם

להלן מספר הערות בנוגע לשידוג:

-אתה לא צריך לוח אם מבוסס P43. יש לך לוחות אם זולים יותר כגון Gigabyte GA-73PVM-SH2, עולה בסביבות ה100 ש"ח פחות וכולל תמיכה בFW, RAID ו- ESATA וחיבורים מגוונים כמו HDMI לכרטיס מסך מובנה (לגיבוי לדוגמא). הסיבה היחידה שבגלל הייתי לוקח לוחות מבוססים P43 כגון EP43-DS3/DS3L/P5QL היא התמיכה ביותר מ4GB זיכרון. לכן במידה ורוב הסיכויים לא תוסיף עוד זיכרון בעתיד, אין צורך ללכת על P43.

-מעבד גם E5200 יהיה בסדר גמור, למרות שגם הE6300 גם מאוד משתלם. ניתן לרכוש קירור טוב מהסטוק כגון AC FREEZER 7 PRO כדי לשמור את המעבד בטמפרטורות קרירות יותר ושקט במאמץ, כמו כן אם תרצה בעתיד לעשות לו אוברקלוק ולקבל אקסטרה ביצועים, תהיה לך את האפשרות.

-זיכרונות תקח 800Mhz. ההבדל בביצועים שתרגיש בינם לבין ה1066 הוא אפסי לכן ניתן לחסוך פה.

-במידה והארדיסק שאתה מעביר מאוד ישן, יכול להיות שהוא יגביל את המערכת.

-בדוק האם המארז תומך בסוג לוח האם (ATX/מיקרו ATX וכדומה) כדי שהלוח יתחבר/יתחבר כראוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים