פורסם 2009 ביוני 2616 שנים שלום,האם המעבד-לוח אם-זכרונות תואמים ויעבדו יחד תקין?יש קונפיגורציה מיוחדת שצריך להגדיר בלוח אם?אני יכול לערוך שינויים בהזמנה עד יום א. אז תשובות מהירולת בבקשה...בתודה,SPC[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים כן, הם תואמים ולא צריך שום קונפיגורציותמה השימושים שלך ועל איזה מסך? באיזה חנות הזמנת? ניתן לבנות מערכת יותר חזקה בתקציבך!
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים תאימות זכרונות ללוח אם אתה יכול לבדוק באתר היצרן של לוח האם, אבל לא אמורה להיות בעיה.מה שכן הזכרונות הנ"ל מיועדים לעבוד ב-2.1V, לוח האם עובד כברירת מחדל על 1.8V לזכרונות. במקומך הייתי בודק ב-BIOS שהמתחים והתיזמונים של הזכרונות תואמים את מה שרשום באתר של OCZ, אחרת עלול להיות לך זיכרון לא יציב.
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר שימושים משרדיים. מסך רגיל של SAMSUNG. אחד כתב שאין צורך בקונפיגורציה והשני כתב שיש צורך להגדיר מתחים... בלבלתם אותי. מי צודק? בדקתי באתר: http://www.ocztechnology.com/products/ddr2/reaper_series ויש שם מודולים של 800 עם 1.8 או 2.1 וולט.... איך אדע כשאקבל את המודולים עצמם, מה קיבלתי? אני ביקשתי את זה שמחייב לעבוד עם 2.1 וולט OCZ OCZ2RPR800C44GK REAPER 4096MB 2GBX2 DDR2 800MHZ CL4-4-4-15 אבל ישנה אפשרות שלא אקבל את זה כי זה לא מה שמפורט אצלי מצד שני כלום לא מפורט אז אני יכול לטעון שהראתי להם מה אני רוצה ולא קיבלתי... בברכה, SPC
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים Silencer צודק, זיכרונות REAPER מצריכים הגדרה ידנית בBIOS.אבל בכל מקרה, לשימושים שלך, זה יהיה די טיפשי לקנות זיכרונות כאלו, הפרש הביצועים מזיכרונות VALUE רגילים יהיה מינימלי.
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים הזכרונות של 2.1V יעבדו ללא בעיה גם על ברירת מחדל של 1.8V אבל עם תזמונים של CL5 כדי לקבל את מה שקנית (CL4) תצתרך לעלות את המתח ל 2.1 דרך הביוסמה שכן, אני מסכים עם yz101, אין שום הצדקה לזכרונות אלה במקרה שלך!שימושך לא מצדיקים גם את לוח האם, ספק ומעבד ...ספק איכותי של 400W מספיק מעל ומעברלוח אם יקר יחסית, עדיף Gigabyte GA-EP43-DS3LE6300 2.8GHZ יתן ביצועים באותה רמה וזול יותר בכ- 100שקל
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים אני ביקשתי את זה שמחייב לעבוד עם 2.1 וולט OCZ OCZ2RPR800C44GK REAPER 4096MB 2GBX2 DDR2 800MHZ CL4-4-4-15אבל ישנה אפשרות שלא אקבל את זה כי זה לא מה שמפורט אצלי מצד שני כלום לא מפורט אז אני יכול לטעון שהראתי להם מה אני רוצה ולא קיבלתי...בברכה,SPC אתה יכול לשאול את החנות מה רשום על הזיכרונות עצמם, על הזיכרון ישנו קוד דגם ספציפי שלפיו ניתן להבדיל זיכרון מתוך כמה וכמה אשר נראים בידיוק כמוהו.ואני מסכים עם האחרים שאתה יכול לחסוך לא מעט כסף עם ירידה בכמה רכיבים.אה וכמובן ש..ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר בסופו של דבר, לא הבנתי.האם כדאי לי לשם יציבות שזו המטרה שלי בסך הכל לעבוד עם 1.8 וולט או 2.1?בברכה,SPC
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים זה לא משנה.אם לא מתוכנן אוברקלוק רציני אז עדיף לקחת את הזיכרון הכי זול שיש כי אין לזה חשיבות.לא שזה משנה כי יש הרבה דברים שהייתי משנה במפרט הזה.
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים אני עובד עם לוח עם של אסוס עם הזיכרונות הנ"ל וגם דגם אחר של OCZאינך צריך לעלות מתח ל2.1 כדי לעבוד ב CL4 פשוט אל תשחק בתדר של הזיכרון יותר מדי במידה והזיכרונות על CL4
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.