עבור לתוכן

התלבטות בין כמה לוחות אם למעבד INTEL

Featured Replies

פורסם

היי,

אני ממש בדילמה בין כמה לוחות אם.

הראשון מבוסס צ'יפסט INTEL G45

ASUS P5Q-EM

http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=jR7eO7eY08cBntsR

השני NVIDIA GeForce 9300 Chipset

ASUS P5N7A-VM

http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=812&l4=0&model=2579&modelmenu=1

והשלישי NVIDIA GeForce 9400 Chipset

GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H

http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2946&%20ProductName=GA-E7AUM-DS2H

יהיה איתו מעבד INTEL E8400, 4GB זכרון וכו'.

הדבר הכי חזק שהוא יריץ זה HD 1080P.

אני מניח ורובכם יתלבטו בין ה 2 האחרונים, בין הלוחות שמבוססים צ'יפסט 9300 ו 9400 (אני חושש לזנוח את האמינות של INTEL!)

האם לדעתכם יש הבדל ביניהם? משום מה אני סומך יותר על לוחות אם של ASUS מאשר GIGABYTE. מאוד חשובה לי האמינות (אני חושב שבלעתי את הטריק הזה ש ASUS טוענים שהקבלים שלהם אמינים ומיוצרים ביפן (שמשום מה, יפן לא מוזכרת בלוח אם שמבוסס על 9300))

מבחינת יציאות הם די דומים, ב ASUS אין FIREWIRE וב GIGABYTE אין DISPLAY PORT (אני מניח שעד שיהיה לי את זה אני יחליף מחשב 10 פעמים)

אגב, אני עובד ויעבוד בעתיד עם WINDOW 7 בלבד.. אני מקווה שכולם עובדים איתם בצורה סבירה.

בשום מצב אין משמעות למחיר הלוח.

אשמח לקבל חוות דעת!

פורסם

GA-73PVM-S2H וחסל, אתה לא צריך 700 שקלים בשביל לוח עם כרטיס מובנה שינגן 1080P.

אפילו ה-G31 המבוסס GMA3100 (מקביל ל-GeForce 7100) מנגן 1080P חלק ללא שום קרטועים בכל קצבי הביטים ובמצבים של מולטיטאסקינג ממוצעים.

פורסם
  • מחבר

מעבר לדרישות ביצועים ציינתי שאני מעוניין גם בלוח אמין יחסית, ומה שהצעת הוא בסטדרנט יחסית נמוך. הלוחות שהצעתי הם עדיין בתקציב סביר לדעתי ומציעים לפחות על הנייר אמינות גבוהה יותר (ברור שאיאפשר לצפות לשום דבר אבל מבחינה הסתברותית הוא אמין יותר).

עוד דעות?

תודה!

פורסם

מניסיון, ואני אומר מניסיון של עשרות לוחות כאלו , מה שהמליץ לך NIKE מבלי למצמץ פעמיים.

אגב, מהיכן הבאת את הקביעה הזאת?

האם לדעתכם יש הבדל ביניהם? משום מה אני סומך יותר על לוחות אם של ASUS מאשר GIGABYTE. מאוד חשובה לי האמינות (אני חושב שבלעתי את הטריק הזה ש ASUS טוענים שהקבלים שלהם אמינים ומיוצרים ביפן (שמשום מה, יפן לא מוזכרת בלוח אם שמבוסס על 9300))

פורסם
  • מחבר

באתר שלהם יש לוחות שמבוססים על קבלים אמינים יותר, גם ASUS בחלק מהדגמים הטובים מציינים זאת בפירוש, מה חשבתם, שכל הלוחות אותו דבר ורק שונים במפרט הטכני על הנייר? ;D

ראיתי עשרות\מאות לוחות של GIGABYTE (בדורות הקודמים של פנטיום 4) שהקבלים שלהם התקלקלו וגררו לוח דפוק או לא יציב. גם על כרטיסי מסך. אני מניח שמכאן בא הצורך לשפר את אמינותם, כמובן שלא יעשו את זה בלוחות LOW כי אז לא יהיה צורך בלוחות מתקדמים יותר (חוץ ממפרט על הנייר).

אם כבר אתם טורחים ועונים לי, למה שלא תענו על השאלה עצמה? ;)

סטטיסטית, מיותר מ 100 תגובות באתר של NEWEGG ניתן לראות שהגיגבייט לוח אם מצויין מכל הבחינות (חוץ ממיקומי ה SATA שזה שטויות ;D) בניגוד להרבה לוחות אחרים ובטח מהלוח שהומלץ פה. זה דומה, אך הרבה יותר חזק מהעובדה שיהיו המון (יותר מ 100) דעות טובות על מוצר ב ZAP (ברור שחלק מהאנשים לא מבינים כלום מהחיים שלהם וסתם מאשימים ובין היתר גם אינטרסים אישיים) ממש טובות. בדרך כלל למוצרים הבאמת טובים יש ביקורות טובות באופן גורף גם אחרי שמחשיבים את הקטילות המיותרות. לכן אני אומר בכמות כזו גדולה אפשר לייחס ל"סקר" אמינות גדולה יחסית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים