עבור לתוכן

שאלה בקשר לקירור - הבדל בין 775 ל1366

Featured Replies

פורסם

לדוגמא אני יקח TRUE 120 של 775 וישים על I7 , יעשה אולי איזה מודינג קטן בשביל להבריג אותו שם , סך הכל הקירור יקרר , הרי הוא לא מחובר אלקטרונית למעבד אלא רק פיזית , לא ככה? אז ההבדל היחידי בין הקירורים בסוקטים הוא בדרך ההברגה או מה?

פורסם

עניין של החיבור כמובן...וגם העניין הטרמי כלומר כמה חום המעבד פולט. אם תוכל לעשות מודינג אני משאר שיעבוד.. השאלה השניה שאמורה להיות זה איך ה PWM עובד בשני הסוקטים.

יכול להיות שI7 העבודה של PWM שונה.

את זה צריך לבדוק מי שמכיר את העניין יותר לעומק.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי אותך , אחרי אותו מרובע שמורחים על משחה טרמית שמים על מעבד 1366 כאשר הקירור הוא 775 , הוא אמור לקרר בלי שום קשר למתאים או לא מתאים , גם אם אני יחזיק אותו בידיים צמוד למעבד

פורסם

נכון התכוונתי למהירויות של מאוורר... פשוט חשבתי שהוספת גם מאוורר לקירור הפסיבי..

תתן לי את הדגם המדויק של הקירור.

אם מה שכתוב לך במפרט זה זה:

http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/u120ex/product_cpu_cooler_u120ex_reva.html

אז הוא אמור להתאים גם לI7

אם זה הדור הישן יותר

http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/u120ex/product_cpu_cooler_u120ex.html

אתה צריך להשיג רגליות לקירור ולדעתי זה יהיה בסדר.

פורסם

מתן..השאלה שלך די ;D שכן אתה מודע לזה שרוב הקירורים עוצבו במקור לתושבת ה775..והיצרנית פשוט הוציאו מתאמים להתקנה לתושבת ה1366..

פורסם

השאלה אם ימכרו רגליות נפרדות מהקירור.. כי תחלס זאת הבעיה העיקרית.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שסתם עניין אותי , אז שאלתי לא שאני מתכנן לעבור לI7 כרגע , כסף לא גדל על העצים והמפרט שלי מצוין לצכרים שלי.

אפשר להשיג רגליות בכל מקרה?

פורסם

לחלק מהקירורים יש, אבל זה מאוד מעצבן לשים 40-60 ש"ח בשביל חתיכת ברזל שבגרסאות החדשות של הקירור יגיעו איתו בחינם.

פורסם

כן TT וTR ועוד מגוון רחב של יצרניות מאפשרות לרכוב את המתאמים בנפרד..

וה40-60+- שקלים האלו..יחסכו לך קניה של קירור חדש.. ;D

פורסם

מה שאני די בטוח גם שהייצרניות בגלל שהוסיפו עוד רגליות יעלו את מחיר הגוף קירור עצמו.

פורסם

ממש לא..אתה מוזמן לראות את המחירים שלהם..די זהים לאלו של ה775..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים