פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים בעודי מתקרב לרשיון חשבתי כבר על איזור המוסיקה והסאונד.באוטו של אמא שלי יש רדיו דיסק של פיוניר. איך אני יכול לחבר מקור אחר כמו נגן MP3?
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים אתה רוצה להחליף את הרדיו דיסק ל רדיו דיסק קורה MP3 , או לחבר פשוט בנוסף דיסק מן MP3?אם זה האפשרות השניה אז יש כבר מיוחד שצד אחד יש לו חיבור כמו של צ'ינגר (שכחתי את השם) וצד שני יש לו RCAואז זה ישמע לך כמקור AUX ברדיו דיסק.
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים את הכבל AUX אתה מחבר מאחורי הרדיו דיסק . יהיה צורך לשלוף את כל העסק החוצה כדי לחבר ... :-\ אם קיבלתם ביחד עם הרדיו שני מוטות ארוכים ממתכת , זה הזמן להשתמש בהם
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים בחלק קטן מהרדיו דיסקים לאוטו יש מקדימה חיבור AUXהחיבור נראה כמו חיבור של אוזניות וכתוב עליו Line in או AUXבשביל איכות נורמלית בווליום אתה צריך דיסקמן שיש לו Line out בנוסף לחיבור אוזניותאם תחבר מהדיסקמן כבל לחיבור אוזניות תקבל איכות מאד נמוכה בווליום בינוני עד גבוהמחברים את זה עם כבל שבשני הצדדים שלו יש חיבור כמו של אוזניותזה נקרא 3mm stereo plug
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים מחבר גם לנגן הנוכחי שלי וגם לנגן הבא יש LINE OUT...והבנתי שחייבים לשלוף כי אין אפשרות לחיבור של כלום מקדימה....טוב לא נורא.רק שאלה אחרונה, איך יחזירו אותו למקום? כאילו אם לחבור מאחורה מחובר משהו אז הוא לא יכנס חזרה כי יהיה את הכבל מחובר שם...
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים לפני שאתה ממהר לשלוף את הרדיו ולעשות לעצמך המון בלאגן תבדוק קודם אם יש לך אפשרות לבחור AUX ברדיו עצמו. הרי יש לך אפשרות לבחור בין רדיו לדיסק, תבדוק אם בנוסף יש משהו שנקרא AUX אחרת אין טעם לשלוף את הרדיו.בהצלחה
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים לפעמים אין את הכפתור הזה , ויש כניסת AUX מאחורי הרדיו .כדי לשמוע את הדיסקמן במקרה זה , צריך להנמיך את הווליום ברדיו עד הסוף ולשלוט על הווליוםבעזרת הכפתור של הדיסקמן עצמו .
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים איזה דגם הרדיו דיסק?כי לרובם (הדיי חדשים) יש ב אופציות אפשרות לבחור האם להפעיל את מקור ה AUX או לא.ואז אתה תוכל לבחור : דיסק , רדיו , AUX.והחיבור הזה מאחורה נקרא IP-BUS והוא משמש בעיקר לחיבור צ'נג'ר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.