פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים יש לי בול כזה ספקממש אחד לאחדוגם אותו נזקשני הקבלים השחירו ונזלובצד שמאל באמצע בתמונה הראשונה יש קבוצה של 4 נגדים ושני דיודות שרופותאותו נזק לאותו ספקמחר אני אעלה תמונות
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר ובאחת התמונות אפשר לראות מתחת לנגדים אדום כזה....YEP YEP YEP לזה אני קורא "איכות"... ;D
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מה שעוד מבדר בספק הזה זה המפסק של ה-110-220Vשים לב שרק 2 רגליים שלו מחוברותכשאתה מעביר אותו ל-110V הוא פשוט לא עובד
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר כן...חחח ולשם ההשוואה ככה נראה ספק ThermalTake Silent PurePower 480W -
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים מחבר יש לי בול כזה ספקממש אחד לאחדוגם אותו נזקשני הקבלים השחירו ונזלובצד שמאל באמצע בתמונה הראשונה יש קבוצה של 4 נגדים ושני דיודות שרופותאותו נזק לאותו ספקמחר אני אעלה תמונותHOLY גם אותה מדבקה ?והספק שלך מת באופן פתאומי ? לקח איתו משהו ?אם כן זה יכול מאוד להיות מה שיקרה לשלי..ומכיוון שאני בונה לאחותי מחשב (בת6) חשבתי לתת לה את הספק הזה...לא מומלץ ?ואממ MiniMizer תאמין או לא הוא לא מת חחח אני משתמש בו כרגע :-\ עד יום שישי שאני אקבל ThermalTake 420W + A PFC...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.