עבור לתוכן

מה עדיף ? ti 4200 או radeon 9500 pro

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מה עדיף לי?

gforce ti 4200

או להוסיף עוד 400 שקל ולקנות radeon 9500 pro

מה יותר כאדי גם מבחינת ביצועים והאים זה שווה את ההשקעה בכמה ה-radeon יותר טוב

תודה רבה!!!

;D ;D ;D

פורסם

תלוי מה אתה מעדיף.

אם אתה רק רוצה שהמשחקים יעבדו לך במהירת סבירה, ברזולוציה של 1024X768 ללא פילטרים ויותר מדי תוספות ויזואליות - אני מניח שתוכל להסתפק ב-TI4200 ושמור את הכסף לעצמך.

אם אתה מעדיף מהירות ורזולוציות גבוהות, יחד עם איכות תמונה ופילטרים (FSAA, AF) - שווה לך להוסיף את ה ~300 ש"ח ולקנות R9500/9600 Pro.

בכמה הרידאון יותר טוב, אתה שואל?

ללא הפעלת פילטרים זה בערך 10%.

עם הפעלת פילטרים זה עובר את ה-15% הבדל.

פורסם

אם אתה הולך להשתמש בAA Af אז הRadeon 9500Pro.. לא בטוח שתימצא אותו אז Radeon 9600.

אם אתה לא הולך להשתמש בAA AF. אז Ti4200. יעשה את העבודה כמו שצריך.

פורסם

שווה מאוד להשקיע עוד 400 שקל ולקחת את הרדאון 9500 פרו הוא גם נותן תמיכה מלאה ב- dx9.0 וגם יתן לך ביצועים הרבה יותר גבוהים מאשר ה-TI4200.

שווה מאוד את ההשקעה כרטיס מצויין.

פורסם

הרדאון 9500PRO הוא כרטיס יותר טוב, זה ידוע, יש לו פי 2 צינורות עיבוד פיקסלים שמוסיפים לו לביצועים והוא תומך תמיכה מלאה בDIRECTX9 אשר אמור להיות מנוצל במידה מסויימת בDoom3. בביצועים סטנדרטים הוא טוב יותר מן הג'יפורס, עוקף אותו בכ10 פריימים אבל כאשר הAA והAF נכנסים לתמונה הרדאון עוקף אותו בכ40 פריימים, כמעט פי 2 במצבים מסויימים. אם האפשרות הזאת חשובה לך מאוד קח את הרדאון, אם לא (וגם לפי הדיון הקודם אני רואה שאתה חורג מהתקציב) קח את הג'יפורס

אתה מוזמן לראות בעצמך את ההבדלים בביצועים בינהםבהשוואת ביצועים בינהם ולהחליט בעצמך

פורסם

למה לא לעשות חיפוש ? ? ? למה ?

פורסם

יש בינהם הבדל טכנולוגי גדול שנובע מכך שה 4200 מתבסס על טכנולוגיה ישנה.

פורסם

אתה מתכוון לעדיף מבחינה

כספית?

או פשוט יותר טוב?

Geforce 4TI 4200

אתה יכול למצוא ב700-500 שקל

לעומת RADEON 9500 PRO

שאתה מוצא רק בסביבות ה1000 שקל.

עדיף- Geforce 4ti 4200

ביצועיסט - Radeon 9500 pro

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים