עבור לתוכן

מה עדיף:amd או intel למשחקים

Featured Replies

פורסם

למה צריך שתי סטיקים של 400 בדיוק?

פורסם

בגלל שכל המעבדים עם באס של 800 צריכים שני סטיקים של 400 {מהירות} על מנת שהמהירות של הזיכרון תהיה כמו של המעבד {רוחב פס- 6.4 גיגה בייט לשניה.}

פורסם

זה בסדר מבחינתי.....

אני יעשה קלוק ךזיכרון...ואם לא ילך אני יחליף עם חבר של אחותי וזהו.

פורסם

אני חולק דעתך The Shark הביצועים של ה2500+AXP מגיעים ואף במקרים מסוימים עוברים את ה2.4C אני לא אומר שה2.4C חלש יותר אך יש מצב שהAXP2500+ יעבור אותו בביצועים, ואתה יכול להשוות את הAXP2500+ אל ה2.53 של אינטל + - ...

בסדר, זה בערך מה שניסיתי לאמר. גם אם 2.4C יותר טוב מ-AXP2500+ Barton במשחקים ההבדל לא יהיה ממש גדול...

דרך-אגב, 2.4C יותר חזק מ-2.53B. כבר מזמן הוכח ש-MHz'ים לא תמיד מכריעים את הכף.

אני מצתער לסתור את כולכם אבל בTOMS HARDWARE עשו השוואה והאינטלים לא רואים את הAMD ממטר!

נו, באמת.. אתה לא רציני ::)

אם אתה באמת רוצה לקבל דעה מקצועית אובייקטיבית על מעבדים, פנה לאתרים אובייקטיבים כמו אננדטק למשל, ולא לאתרים משוחדים כמו זה של טום.

פורסם

כן בטח, טום זה אתר משוחד של Intel,של MSI, של כל העולם!אתה יודע מה?אננדטק לוקח משכורת חודשית מ-AMD! טוב לך עם ההאשמות האלה?חלאס כבר >:(!

פורסם

זה שיש לך את המעבד הזה זה לא אומר שהוא הכי טוב...

פורסם

יש את הIntel C שהוא המעבד הכי חזק שיש היום! אבל להרכיב מחשב עם מעבד C זה די יקר.

אני קניתי לאחי את הAmd Barton 2500+ וNf7+Radeon 9700Np.

ואחי הדברים פשוט טסים!!!

MIYOTA זה בדיוק מה שאני רוצה לקנות ואני לא יודע איזה לוח אם לקנות!! איזה NF7 קנית??

NF7 V2.0 או NF7-SL?? סורי על הבורות שלי אבל אני לא מבין בדברים האלה! :)

פורסם

i think epox > abit but if you take abit take the s\sl

בכל מקרה

היה מחקר שאמר שמעל 60-75 FPS (FRAMES PER SECOND)

זה רק השליה ואתה אומר לעצמך שזה יותר גבוה כי העיין האנושים לא יכולה לראות יותר מזה :|

פורסם

כן בטח, טום זה אתר משוחד של Intel,של MSI, של כל העולם!אתה יודע מה?אננדטק לוקח משכורת חודשית מ-AMD! טוב לך עם ההאשמות האלה?חלאס כבר >:(!

יש עוד הרבה אנשים מהפורום שחושבים כמוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים