עבור לתוכן

מה עדיף:amd או intel למשחקים

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב חדש מה עדיף ליקנות ?

amd או intel שהם באותה המהירות.

השימוש העיקרי זה למישחקים.

תודה רבה

;D ;D ;D

פורסם

תגדיר מהירות

בעיקרון, לכס המסך יש השפעה הרבה יותר חשובה מהמעבד, אז אם העלות הנוספת של מעבד אינטל תבוא על חשבון כרטיס מסך למשל עדיף ללכת על מעבד AMD.

המעבדים היחידים של אינטל שיש להם יתרון כלשהו על AMD הם מסדרה C עם באס של 800 מה"ז, וגם אז לא ממש מצדיק את המחיר.

שורה תחתונה, אם התקציב בעייתי אז אין מה לחשוש מXP2500 על לוח NF2 איכותי ולישון בשקט.

פורסם

מה התקציב? אם יש כסף ואתה עשיר intel C

פורסם

הכל מתחיל ונגמר בתקציב שיש ברשותך.

בכל מקרה, העיקרון אומר שלמשחקים אתה יכול להרכיב מערכת AMD בהרבה יותר זול מאשר מה שייצא לך ב-INTEL.

פורסם

יש את הIntel C שהוא המעבד הכי חזק שיש היום! אבל להרכיב מחשב עם מעבד C זה די יקר.

אני קניתי לאחי את הAmd Barton 2500+ וNf7+Radeon 9700Np.

ואחי הדברים פשוט טסים!!!

ב3dmark הוא מקבל 14000.

בSandra. (לא זוכר הכל אבל:)

זיכרון 2600.

הרד דיסק 38000. (Maxtor 80g 8b)

כל משחק עובד חלק הכל טס!

פורסם
  • מחבר

יש תקציב אבל לא מוגזם אני רוצה לשים amd xp 2500

ואני חושב שזה מספיק העים יש משהו של אינטל במחיר של זה או טיפה יותר שזה יהיה יותר טוב ומספק!!!

;D

פורסם

במחיר הזה יש סלרון 2.2 של אינטל, לא בליגה בכלל.

פורסם

עדיף כרטיס מסך טוב

פורסם

AXP2500+ Barton זה מעבד שמשתווה ל-2.4B כמעט.. בחלק מהמקרים גם עובר אותו. אך C כבר גדול עליו.

לדעתי פשוט אין צורך ב-C כי זה סתם יקר. אפשר להשקיע את הכסף בכרטיס מסך יותר חזק, יותר ראם. אבל זה סתם ביזבוז להוציא כ"כ הרבה על מעבד יקר כ"כ, שאפשר לקבל את אותה רמת ביצועים (קצת פחות) בפי 2 יותר זול...

פורסם

אני חולק דעתך The Shark הביצועים של ה2500+AXP מגיעים ואף במקרים מסוימים עוברים את ה2.4C אני לא אומר שה2.4C חלש יותר אך יש מצב שהAXP2500+ יעבור אותו בביצועים, ואתה יכול להשוות את הAXP2500+ אל ה2.53 של אינטל + - ...

פורסם

עדיף AMD, כדי לפנות עוד כסף לכרטיס מסך וציוד היקפי. שווה לוותר על 5% ביצועים במעבד כדי לקנות כרטיס מסך מדור DX9 במקום DX8, או עכבר איכותי של לוג'יטק, או רמקולים, או כל דבר אחר.

פורסם

אני מצתער לסתור את כולכם אבל בTOMS HARDWARE עשו השוואה והאינטלים לא רואים את הAMD ממטר!

פורסם

אני לא רואה הבדל גדול...

http://www.tomshardware.com/cpu/20030623/p4_3200-08.html

{ברטון מול 2.4C}

אל תסתכל על קוויק 3, כי גם המשחק ישן וגם מעל 250פריימרים זה לא נחשב :P {כאלו, אין מצב שתשים לב להבדל}

פורסם

אוקיי נכון!אבל עדיין יש הבדל....

ויש גם את הHT!

פורסם

גם מי שקונה את ה 2.4/2.6C... צריך שני סטיקים של 400 {וגם המעבד יקר}

לעומת הברטון, שסטיק אחד של 333 מספיק והמעבד יותר זול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים