עבור לתוכן

חוות דעת למפרט HTPC, תקציב עד 2,500

Featured Replies

פורסם

לגבי צפיה בסרטים באיכות גבוהה:

מתוכנן סרטי x264 1080P - בפורמט הזה באים סרטים שמורידים מנאינטרנט

סרטי h.264 1080P - סרטים שבאים על דיסקים BlueR או מהאינטרנט?

צפיה בטלויזיה וכרטיס טלויזיה:

באיזה חברה אתה מנוי והאם יש לך ממיר רגיל או ממיר HD , בכל מקרה תראה אם לממיר יש יציאת component , האם בעתיד (בשנה הקורבה) מתוכנן שידרוג לממיר HD?

כך נראית יציאת component:

http://akamaipix.crutchfield.com/graphics/infolib/homelib/hComponentVideoJack.jpg

האם אתה רוצה לראות ערוץ אחד ובו זמנית להקליט מערוץ אחר? או להקליט משני ערוצים שונים בו זמנית?

האם אתה מרבה להקליט תוכניות? אם כן - האם חשוב לך לחסוך בשטח דיסק ושהקובץ יהיה קטן - - על חשבון תוספת סכום כסף?

מה הסבירות שתראה סרט HD ובו זמנית תרצה להקליט תוכנית או שתי תוכניות?

פורסם
  • מחבר

לגבי צפיה בסרטים באיכות גבוהה:

מתוכנן סרטי x264 1080P - בפורמט הזה באים סרטים שמורידים מנאינטרנט

סרטי h.264 1080P - סרטים שבאים על דיסקים BlueR או מהאינטרנט?

תשמע, בגדול, הכי הרבה שצפיתי עד היום אלה סרטי 720P אשר מורידים עבורי מהאינטרנט.

זו הטלוויזיה שלי: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=589941 - כך שאתה יכול להבין במה היא תומכת ובמה לא

אני מניח שאם יתאפשר לי לצפות בסרטים באיכות גבוהה יותר, אני אצפה, אני פשוט אבקש שיורידו בשבילי, זו לא בעיה.

צפיה בטלויזיה וכרטיס טלויזיה:

באיזה חברה אתה מנוי והאם יש לך ממיר רגיל או ממיר HD , בכל מקרה תראה אם לממיר יש יציאת component , האם בעתיד (בשנה הקורבה) מתוכנן שידרוג לממיר HD?

כך נראית יציאת component:

http://akamaipix.crutchfield.com/graphics/infolib/homelib/hComponentVideoJack.jpg

אני מנוי בחברת הכבלים YES ויש לי ממיר רגיל, ולא נראה לי שנעבור לHD בקרוב. לממיר עד כמה שידוע לי אין יציאת קומפוננט. אם כבר העלית את הנושא, אשמח לדעת מה זה משנה, מה עושה הקומפוננט הזה והאם הוא מהווה שיפור מהותי באיכות?

האם אתה רוצה לראות ערוץ אחד ובו זמנית להקליט מערוץ אחר? או להקליט משני ערוצים שונים בו זמנית?

האם אתה מרבה להקליט תוכניות? אם כן - האם חשוב לך לחסוך בשטח דיסק ושהקובץ יהיה קטן - - על חשבון תוספת סכום כסף?

מה הסבירות שתראה סרט HD ובו זמנית תרצה להקליט תוכנית או שתי תוכניות?

תראה, בעיקרון את בעיית הנפח פתרתי על ידי כונן קשיח בנפח של טרה. אם יהיה צורך, אני אוסיף כונן קשיח נוסף בעתיד אבל בהחלט אין לי כוונה להתפשר או משהו כזה. לרוב, אני מעוניין להקליט תוכנית מערוץ אחד, ולצפות בתוכנית מערוץ אחר\תוכנית מוקלטת. אך אני מעוניין גם שאוכל להקליט במקביל 2 תוכניות (בלי הצורך לצפות באחת נוספת). אני מרבה להקליט תוכניות, ההקלטה של תוכנית אחת לפחות אמורה לעבוד כ20 שעות ביממה.

לגבי צפיה בסרט HD והקלטה של תוכנית אחת או שתיים, סבירות אפשרית לחלוטין. האם זה מהווה בעיה?

פורסם

התקציב לא מספיק לדרישות שלך

תצטרך להגדיל את התקציב לפחות ב - ~900 שקל או לנסות ולרדת המארז יותר פשוט (דבר שאותו אני לא ממליץ כי המחשב שאתה הולך לקבל בהחלט צריך מארז+ספק איכותי כדי למנועה התחממות ולשמור על שקט)

לגבי component - שיפור האיכות בהחלט מורגש בטלויזיות גדולות לעומת scart ' composite , svideo

כמו כן, כיום אין ממש פיתרון "אמיתי" כדי להקליט סרטי HD ברזולוציה הטבעית בה משודרים,אלה עם ירידת רזולוציה ל -1080I או 576P

פורסם
  • מחבר

אם תוכל, תסביר לי עבור מה ישמשו 900 השקלים הנוספים, מה בעצם דרוש?

פורסם

1. צריך כרטיס טלויזה עם שני "ראשים" או לחילופין שני כרטיסי טלויזיה

2. יש צורך בכרטיס מסך חיצוני - את לוח האם מחליפים ל -מבוסס G31 הכרטיס המסך החיצוני ישמש - בעזרת תוכנה מתאימה (כמו coreAVC) להורדת עומס

מהמעבד במצב שבו יש הקלטת תוכניות ברקע וצפיה בסרט - פיענוח הסרט הנפצה יעסה על ידי כרטיס המסך וכך יוריד עומס מהמעבד

3. יש צורך בשני דיסקים קשיחים: 1. למערכת הפעלה 2. להקלטות, מכוון שהקלטת שתי תוכניות בו זמנית (שלא לדבר על צפיה בסרט בזמן הקלטת שני התוכניות) מעמיסה מאוד על הדיסק קשיח הן מבחינת זמן הגישה והן מבחינת מהירות כתיבה מתמשכת

פורסם
  • מחבר

אני קצת התבלבלתי. אני מעוניין להקליט ערוץ מסוים ולצפות בתוכנית מוקלטת.

יש לי כונן נוסף של כ120 ג'יגה אשר ישמש למערכת ההפעלה ותוכנות.

ד"א, כל מנת להקליט ערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר אני זקוק שוב לשני טיונרים נכון?

חשבתי על משהו לגבי הקומפוסייט. אני יכול פשוט לבקש מYES להחליף לי את הממיר לאחד כזה עם, לא? זה שווה את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים