פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר תיראתי לעצמי שאלה יהיו התגובותאבל לא הייתי שקט כי פעם ראיתי תמונות של איזה גוף כבד מותקן על הסוקט ואחרי כמה זמן ממש רואים שהלוח קיבל בטןזה בגלל שהוא לא היה מותקן טוב או שזה נורמלי וזה אמור לקרות?וטאוטאו למה 2 ת'רדים?
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים מחבר אני יודע השנושא קצת ישן אבל עדיין לא קיבלתי שאלה לגבי המאווררים הנוספים שאני יקנה לMUGEN2האם הם באים עם הקליפים האלה כדי להתפס על הגוף?ואם לא איך אני משיג אותם?
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר ומאיפה אני משיג את הקליפים האלה?זה הלינק של המאוורר הנוסףhttp://ksp.co.il/hmain.php?uin=6730
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר למה לאלתר?כל כך הרבה כסף הוצאתי כבר על המחשב שלי עוד 50-60 שקל על הקליפים ממש לא מפריע לי לשלם
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים צודק...תתחדש גבר..תקנה קליפסים ותתקין הכל כמו שצריך..לא צריך לאלתר שום דבר..
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר תודה רבה אבל מאיפה אני משיג את הקליפסים האלה?כי לפי מה שאמרו לי פה הם לא באים עם המאוורר הנוסף שאני יקנה
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר וואי סבבה דווקא בנועה לא חיפשתי בכולם חיפשתי תודה רבה לך עכשיו סתם שאלה אחרונה זה מתאים לכל הדגמים של SCYTHE נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.