פורסם 2009 ביוני 2416 שנים איזה קירור אויר הכי טוב למעבד Q6600אני מדבר על 2 דבריםקודם כל טכנולוגיהכלומר עם פייפים, בלי פייפים, עומד (מגדל), שוכב וכו' וכו'....ודבר שני מתוך הקטגוריה הטובה מהו הדגם הטוב והמומלץ ביותר?יש לי Q6600 כרגע על 3.2 עם קירור סטוקתחת לחץ הוא מגיע ל60-65 ונראה לי שראיתי כבר כמה פעמים בודדות 70אז אני גם רוצה להגיע יותר רחוק בOC וגם יותר טמפ' יותר נמוכותבקשר לתקציב אני לא ממש סגור אבל בסביבות ה250-300 שקל זה נראה לי נחמדתודה מראש לעוזרים
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר תודה על התשובה המהירהמצאתי בKSP את הMUGEN2 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7613אבל לא כתוב מה המשקל שלוואם אפשר לשים לו עוד מאוורריםואם כן איזה סוג של מאווררים צריך לקנות? (או שכל מאוורר 120MM מתאים?)
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים משקל-870 גרם ודורש פירוק של הלוח אם הוא תומך בעד 4 מאווררים של 120 תבדוק קודם שיש מקום במארז למה הקירור די גדול
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים Weight : 870 g 30.7 lb רשום לך שם את כל הפרטים....אתה יכול לשים איזה מאווררים 120MM שאתה רוצה..אני אמליץ לך על ה S-FLEX 1600RPM....חזקים..שקטים..
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר אה כן עכשיו שמתי לב למשקלפשוט הסתכלתי על השניהגודל לא ממש מפריע לי כי המארז שיש לי עכשיו זה RAIDMAX SMILODON וקראתי בNEWEGG אחד שיש לו והוא אומר שזה נכנס בדיוק בדיוק בדיוקאבל אני מתכנן לעבור לANTEC 1200ושם אני מתאר לעצמי שלא תהיה לי שום בעיה עם זהדבר שני בקשר למאורריםזה המאוורר שהגוף עצמו משתמש (רק בגרסאת הסטוק שלו כי סייט שיפרו אותו כדי להוציא קצת יותר CFM)http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6730עכשיו כמה מאווררים כדאי לשים?ובאיזה כיוונים?ועוד שאלה קטנההמאוורר הנוסף בא עם הקליפים האלה?אם לא מאיפה אני משיג אותם?
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים אני מאמין שיש לך מאוורר מאחורה שמוציא אוויר...ולכן הכי טוב זה לשים את שנייהם(2 המאווררים שתקנה) לכיוון המאוורר האחורי..ככה שהוא יוציא את האוויר החם שלהם...הכי טוב!
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר בSMILODON שיש לי עכשיו יש לי מאוורר אחורי שמוציא אוויר חםבANTEC 1200 יש 2 אחוריים ושאתה אומר לכוון את שניהם לכיוון המאווררים האחוריים אתה מתכוון לקנות 2 נוספים על האחד שבא עם הגוף? או להוסיף רק אחד?
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר אוקי זה לא ממש משנה ליאבל הקטע זה שהוא שוקל כמעט קילואז אני מפחד שישבר הלוחאני יודע שזה בא עם איזה חיזוק מאחורה אבל עדיין כל הלחץ הוא על הסוקט של הלוחיש איזה שיטה עם איזה מוטות חיזק או משהו לא יודע כדי להסיט את המשקל מהסוקט?אולי איזה מוט תמיכה שמתחבר למארז עצמו? (סתם משהו שעכשיו עלה לי בראש)
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים תוסיף עוד מאוורר אחד..אל תדאג..הלוח שלך לא ישברר חח...אנשים שמים על הקירור הזה גם 4 מאווררים(לא שזה טוב)...ולא קורה כלום...אל תדאגג..
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר חחח כן אני יודע אבל לא נראה הבנת למה אני דאוגבלי קשר לכמות המאווררים הגוף עצמו שוקל הרבהכמעט קילואז חשבתי אולי יש איזה שיטה להסיט את המשקל מהסוקט של הלוח לעבר משהו אחר (כמו קיר המארז אולי - שזה משהו שלא ישבר כל כך בקלות....)
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים שני תרדים..על אותה המצוקה..אהבתי..פותח התרד (וכל מי שיצא לו לקרוא את התרד בחיפוש)..המשקל כאן הוא לא הבעיה !יש קירורים מנחושת ששוקלים קילו+ ומוקתנים על לוחות אם בלי בעיה..כמו כן ותהיה בטוח שהיצרנים בודקים אין ספור פעמיים לפני שיחרור של גוף קירור או כל מוצר אחר לשוק..בשורה התחתונה..אין ממה לחשוש..תתחדש..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.