עבור לתוכן

יש לי התלבטות קשה. MUGAN II או משהו אחר ? - עידכון, חסידה הנחיתה לי MUGEN II

Featured Replies

פורסם

אז לא הבנתי, ה- MUGEN2 ללא מאוורר בכלל? ???

פורסם
  • מחבר

מה לא ענק ? הוא בומבסתי !! המעבד שלי ראה אותו והתחיל לבכות ... אני עוד לא הבנתי אם זה משימחה או פחד אלוהים ... :nixweiss:

תראה :

67803947.jpg

53732602.jpg

78353804.jpg

ועוד לא הבנתי לאיפה מחברים את זה ?

35297857.jpg

קיבינימט !! איך מסובבים את זה ? לאיזה כיוון ?!

אני יכול להגיד לכם מהתעסקות ראשונית ...

WTF IS THIS PEACE OF SHIT ?! WHO MADE IT THIS WAY ?!!!

רק אורנג אוטנג עם ארבע ידיים יכול להרכיב את העסק הזה ולחייך כל התהליך ... ותאמינו לי, אני לא נכה ויודע להסתדר עם הידיים.

פורסם

יעקב הMUGEN 2 ביחס לשאר גדול/עבה יותר..פותח התרד מה קורה עם ההרכבה ? הסתיים ?

פורסם
  • מחבר

מה אני אני אגיד לכם ... לא הצליח ... איזה שיעמום !! :sleep:

פורסם

תקנה אותו רק אם אין לו פינים (PUSH PINS) כמו של מאוורר סטוק של אינטל. הפינים האלה עלולים להישבר אחרי 3-4 הוצאות של המאוורר, ואם הם לא ישברו אז הם לא יחזיקו אותו חזק כמו בהתחלה (מה שקרה אצלי עם TMG IA1). לך על מאווררים שבאים עם פלטת חיבור מאחורה ומוחזקים על ידי ברגים, כמו למשל סדרה CNPS של ZALMAN.

פורסם
  • מחבר

לא מבין את זה ... :nixweiss:

שמתי את הרדיאטור החדש ואני מחכה כבר 8 שעות עם מעבד ב OC עצבני וטוחן עליו OCCT ו PRIME והטמפרטורה המזורגגת פשוט לא עולה !!

62 מעלות ולא זז הרוורס. קיבינימט. איפה פה ההתרגשות ... " ישרף , לא ישרף ... כן .. לא .. אולי ..."

איזה מעבד דפוק :bash::s07: מה כבר ביקשתי ?! שיתן קצת Fight ויראה פה מי הבוס ?! ?! אינטל הדפוקים האלה ...

תגידו לי מה אני עושה לא בסדר ...

Q6600 G0 Lapped @ 3.825 GHz ולפעמים אפשר להגיע גם ל 4 אבל זה לא יציב ( ולא בגלל טמפרטורה )

EP45 - UD3P

מכפלה 9 , באס 425 , 1.5v

זיכרון 8 גיגה

מאוורר 120 סילברסטון FM-123 106.3 CFM 2600 RPM

ספק זמני Enermax Pro 525 , ספק מחליף Enermax Revolution 1050

כ.מסך סתם זבל ... בשביל המבחנים

תמונות אני יעלה מחר, אחרי עוד כמה בדיקות מעמיקות, אין לי סבלנות כרגע.

אני הולך להזמין איזה Q9650, שמעתי שאלה יצורים יותר אגרסיביים.

פורסם

1. זה ממש לא רדיאטור !

2. לא הבנתי מה הבעיה בדיוק..

פורסם
  • מחבר

1. יא חביבי :) כל גוף קירור זה " ראדיאטור "

2. הייתי :silly: , אני מרוצה עד הגג מהקנייה ;D . פשוט פיספסת את הפואנטה בין השורות ( או שקישקשתי יותר מידיי ). בפעם הבאה. ;)

עם ה Ultima המקסימום שהייתי מוכן לשחק בו זה 3.6 והטמפרטורה דיגדגה לפעמים את ה 70 מעלות. עם זה, אני מגיע ל 4

למי שמתלבט בין גופי קירור למינהם, זאת הקנייה הכי משתלמת מבחינת תמורה לכסף ( לפחות בישראל ). אין יותר טוב מזה. פשוט אין.

הרכבה קצת לא נוחה ( קלילה אבל לא נוחה ) ביצועים בשמיים עם מאוורר מתאים.

המאוורר שמגיע עם החבילה ( לדעתי ) קצת חלש מידי אבל גם עושה עבודה מעולה אם לא מתוכנן OC עצבני.

גוף הקירור מגיע עם מגוון מתאמים לכל סוגי הסוקטים הקיימים.

הוא ענק יחסית לגופי קירור אחרים ( אבל לא יותר מידי ) מה שאומר שאם יש לכם זיכרונות עם גופי קירור גבוהים או קירור לציפסט גבוה,

יש לכם בעייה ותצטרכו לחשוב על פיתרון מתאים. אצלי הוא יושב פיקס. ( תעשו בירור טוב טוב לגבי התאמה ללוח האם )

איך אומרת ג.יפית ? קניתי !!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים