עבור לתוכן

מחפש קירור למעבד Q6600 עד 250 ש"ח

Featured Replies

פורסם

עזוב את הפתרון הפאסיבי בצד..זה לא פרקטי במערכת שלך..ולרוב נועד לשימוש ספציפי מאוד... ;D

אני מסתייג מההגדרה הטאוטאוליטרית הזאת.

קירור פסיבי יכול להתאים להפליא למעבד הזה אפילו בOC, אם רק יש מאוורר או שניים במארז שממוקמים בפינה העליונה.

עם גוף קירור פסיבי מסיבי (כמו למשל הZ600 שעשיתי עליו מחקר לא קטן) הזרימת אוויר ממאווררי המארז עצמו מספיקה כדי להגיע ליעילות יחסית גבוהה של פיזור חום מהצלעות קירור.

מבחינה הנדסית אין צורך בכפל מאווררים, הרי גם ככה האוויר יעשה את אותה דרך, וההבדל היחידי בין האפשרויות הוא עוצמת החיכוך בין האוויר לצלעות.

יש מארזים שמתוכננים היטב ושם הספק נמצא למטה והלוח יושב בפינה למעלה כך שיש שני מאווררים די צמודים לצלעות קירור של המעבד.

במארזים כאלה עם הצלעות קירור הנכונות ההבדל ביעילות יהיה מספיק זניח כדי לאפשר שימוש בקירור פסיבי (לכל מטרה שלא תהיה).

וגם במארזים עם מאוורר מארז אחד בצמוד לצלעות הקירור זה מספיק יעיל למעבד ללא OC או עם OC קטן.

פורסם
  • מחבר

היום בבוקר התקשרתי לסקאיי פי סי ואמרו לי שיש חוסר במאוורר: ‏Freezer 7 Pro והוא הציע לי את המאוורר הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~RR-CCH-L9U1-GP~18~0.htm

מה אתם אומרים עליו? חשוב לי מאוד שהיה שקט.

פורסם

לדעתי קירור אקטיבי במחיר כזה ותמורה שה FREEZER נותן לא תמצא בכלל לכן עדיף למצוא בחנות אחרת.

תסתכל פה על בדיקת עשו לו ולאחיו הקטן ALPINE 7.

http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3210&p=7

פורסם
  • מחבר

כדאי לי ליקנות את המאוורר: ‏Freezer 7 Pro מ K.S.P?

אני לא כ"כ אוהב אותם ושמעתי עלייהם הרבה דברים גרועים... :s05:

פורסם

אני גם שמעתי שלשכן שלי הדשה יותר ירוק.. בולשיט...זהה..

אני לקוח שלהם איזה 10 שנים לפחות... קניתי עשרות מוצרים... ועם נסיון כמו שלי הייתי אמור לחוות איזה משהו לא נעים לפחות פעם אחת עם כל השמועות שיש...

ואתה יודע מה עדיין אל חוויתי ומקווה שלא החווה אז אתה יכול ללכת לרכוש בראש שקט.

אגב תחפש באינטרנט את המחיר הכי נמוך של הקירור הנה"ל ובזמן קניה תציג אותו לנציג שתקבל מחיר יותר נמוך ממה שמצאת.

יש להם קטע שהם עושים מוכרים במחיר הכי נמוך ואם מצאת משהו יותר זול וזהה אז תקבל אותו יותר זול ממה שמצאת במקום אחר.. מגניב :-)

פורסם

חברים הדיון הוא לע על חנויות !

פותח התרד איפה לקנות זה בחירה שלך....גם הCM שהציעו לך יהיה בסדר..בכל אופן תרכוש איפה שאתה רוצה..ותחחדש..

פורסם

הוא אמר שאין אותו במלאי בחנות מסויימת ולא היה בטוח לגבי KSP אז הסברתי והכוונה הייתה שכדאי לקנות מחנות שיש לה במלאי את המוצר ספציפית הזה F7P.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה לכולם!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים