עבור לתוכן

מחפש המלצה קניית נייד בניו יורק תקציב בסביבות 1500$

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני מעוניין בנייד בתקציב של עד 1500$, העניין הוא שיש לי אפשרות לרכוש אותו רק בניו יורק (מנהטן)

כיוון שחבר שלי היה שם חודש הבא, אני אישית תכננתי לרכוש נייד בארץ רק בסוף השנה (בתחילת הלימודים) כי אין לי ממש צורך בנייד

ב-4 החודשים הקרובים (חופש), האם כדאי להמתין לסוף השנה ולרכוש בארץ או שעדיף לרכוש בחול בחודש הבאה?

בנוגע לנייד, השימוש העיקרי הוא בתוכנות כבדות כגון: 3DMAX, After Effects, Illustrator... כך שאני הצטרך מחשב חזק

שיוכל להריץ אותם מהר.

מה חשוב לי?

1)חומרה חזקה!

2)אחריות בינלאומית.

3)מסך 14". (אין לי עדפה למסך מבריק או מט).

כמובן שהייתי רוצה סוללה חזקה, איכות בנייה טובה, משקל נמוך... אבל אני מודע שאי אפשר לקבל הכול

לכן מה שחשוב לי באמת זה שהנייד יוכל, כפי שכבר ציינתי להריץ בצורה חלקה ומהירה את התוכנות, כול השאר אפשר להתפשר.

תודה!

פורסם

אין ספק שעדיף לקנות עוד חודש בניו-יורק מאשר עוד 4-5 חודשים בארץ. חוץ מהמחיר שיהיה אפילו עד חצי (אם תתפוס מבצע טוב), גם ככה יש מחשבים חדשים בארה"ב שמגיעים לארץ חודשים מאוחר יותר.

לגבי המלצות:

Lenovo T400 או T400s אם יהיה לו כרטיס מסך טוב

Dell Latitude E6400 - תבדוק אם כרטיס המסך Nvidia Qquadro 160 NVS עונה על הדרישות שלך.

ואפילו תשאר עם עודף...

פורסם
  • מחבר

תודה, אני הבדוק אותם.

יש למישהו עוד הצעות לבדוק?

אם מישהו מכיר גם מקום טוב לקנות ממנו במנהטן זה יוכל לעזור.

פורסם

מנסיוני (הכואב), קשה מאד למצוא מקומות טובים לקנות ניידים במנהטן. הכל יקר להחריד, עדיף בהרבה להזמין אונליין.

פורסם
  • מחבר

באמת? העניין שהוא היה רק שבוע במנהטן (בערך) מה שמקשה על הזמנה אונליין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים