עבור לתוכן

רמקולים לרכב - המלצות על יצרנים

Featured Replies

פורסם

ברשותי רדיו דיסק MP3 של פנסוניק (זה שמוכרים בדיוטי-פרי), ההספק שלו הוא 50W.

רמקולים קידמיים של קנווד, ואני מעוניין לקנות רמקולים אחוריים בהספק 300W PMPO שזה בערך 60W RMS.

האאאא

LOL

תנסה יותר קרוב ל 30 RMS

ואם אין לך מגבר (לפחות אחד) אז אין לך מה להשקיע ברמקולים כי גם ככה הרדיו לא מוציא איכות מדהימה

תקנה פיוניר פשוטים או קנווד או סוני (אני מדבר על 9*6 סבירים פלוס ) .

אין לך מה להשקיע ביותר לא תקבל מזה כלום

פורסם
  • מחבר

האאאא

LOL

תנסה יותר קרוב ל 30 RMS

ואם אין לך מגבר (לפחות אחד) אז אין לך מה להשקיע ברמקולים כי גם ככה הרדיו לא מוציא איכות מדהימה

לא חושב ש 300W זה 30 RMS אלא יותר בסביבות ה 50 RMS ברמקולים של חברה נורמלית.

אני גם לא מחפש לפוצץ את השכונה אחרת הייתי קונה מגבר +סאב. אני צריך איכות טובה בווליום סביר. האוזניים שלי שומעות מספיק טוב גם כשאין מאחוריהן מגברים ורמקולים של 3000W...

חוץ מזה, רמקולים עדיף לקנות כאשר ההספק שלהם הוא קצת מעל ממה שמסוגל להוציא המגבר שלך, זה גם מאריך להם את אורך החיים וגם רמקולים בהספק מלא נוטים לעוות את הסאונד לקראת הגבול שלהם.

תקנה פיוניר פשוטים או קנווד או סוני (אני מדבר על 9*6 סבירים פלוס ) .

אין לך מה להשקיע ביותר לא תקבל מזה כלום

מה לא ברור?? כבר קניתי רמקולים, הרכבתי ואני מרוצה עד הגג.... שומעים מעולה נקי וחד, והם לא מעוותים בווליום גבוה.

ואגב, נשמעת מפקפק ביכולות הפנסוניק, אז סתם לצורך הדיון, לפני זה היה לי קנווד + צ'יינג'ר ב 5000 ש"ח ואני יכול להגיד לך שאני מאוד מרוצה מהאיכות של של הפנסוניק ויש לי למה להשוות. ממליץ בחום למי שעובר בדיוטי פרי וצריך רדיו דיסק MP3 טוב , במחיר סביר מאוד.

למי שמעוניין לדעת מה עלה בגורל הקנווד - כנראה שהוא משך יותר מידי את העין (היה מהסדרה הכי יוקרתית שלהם בזמנו) ונתלש בברוטליות ממשכנו במכוניתי ע"י פורץ שאם אני אשים עליו את ידי, עדיף יהיה לו להיות אצל סאדם במרתף עינויים.

פורסם

אני שמח שאתה מרוצה זה הכי חשוב .

לגבי הספקים - אם יש לך תקציב לקנות רמקולים שהם הרבה מעל ההספק של הרדיו שלך סבבה

אני לא יכולתי (שני מגברים של 800 וואט ) ולכן הייתי צריך להתפשר .

זוג סוני 9*6 360 וואט 4 WAY

זוג קנווד 6*9 300 וואט 4 WAY

וגם אצלי עבר פורץ פעם שלקח חלק נכבד מהמערכת שלי אבל לא את כולה (מגבר אחד הוא לא ניתן לפרק )

אז העיקר שקנית ואתה נהנה לך.

לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים