פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים אני מעוניין לרכוש רמקולים לרכב ורציתי לדעת איזה מבין החברות הבאות אתם ממליצים, עדיף אם אפשר לדרג אותן... 1. פיוניר 2. קנווד 3. סרווין וגה 4. רוקפורד פוסגייט ברור לי שזה תלוי בדגמים בהספק שלהם (W) והכל אבל אני מחפש משהו בסביבות ה 300W לרמקולים אחוריים 6X9. למישהו יש המלצות ? (חוץ משגיא שאני יודע כבר מה הוא יגיד... )
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים איזה שער רכיבם יש לך באוטו? (רדיו דיסק , מגבר , רמקולים קדמיים)ומה התקציב?
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים רוקפורדסרווין ווגהפיונירקנוודזה הסדר לפי דעתי, וככה גם המחיר רוב הזמן.....
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים Pioneer Rulez!! אני תמיד שומע שירים ברכבים של חברים שלי ומשנשמע הכי טוב לדעתי זה פיוניר בלבד.
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים איפה רוקפורד? ;Dרוקפורד הכי טובים, אבל גם הכי יקרים, בשביל איכות צריך לשלם.... $$$
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים מחבר קודם כל, תודה לכל המגיבים.ברשותי רדיו דיסק MP3 של פנסוניק (זה שמוכרים בדיוטי-פרי), ההספק שלו הוא 50W.רמקולים קידמיים של קנווד, ואני מעוניין לקנות רמקולים אחוריים בהספק 300W PMPO שזה בערך 60W RMS.מבחינת המחיר, אני לא רוצה משהו בשמים, אלא מחיר סביר, ולדעתי לא יהיו הבדלים גדולים במחיר בין מוצרים דומים של החברות שציינתי ולכן רציתי לדעת למי יש מוניטין טוב יותר ברמקולים לרכב..
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים סרווין ווגהולא תצטער!!אם הוא לא מחפש את הנמוכים בלבד אלא עוצמה מתונה שלא תפגע בצליל שמופק ע"י הקומפוננטים, הוא מאוד יצטער.
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים הדגמים שמוכרים בארץ של פיוניר לא טובים במיוחד.רוקפורד זה הבחירה הטובה למי שיש את התקציב לזה.
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים מבחינת המחיר, אני לא רוצה משהו בשמים, אלא מחיר סביראז הפיוניר יתאימו לך, וגם האלו שמוכרים בארץ הם סבירים+ במחיר טוב.ברור שלמי שיש תקציב גבוהה יותר אז הרוקפורד..
פורסם 2003 באוגוסט 2922 שנים מחבר תודות לכל הממליצים.לבסוף רכשתי את ה CERWIN-VEGA HED-1693. http://www.cerwin-vega.com/products/mobileaudio/hed/hed1693.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.