עבור לתוכן

אולי פשוט לקחת מקרר???

Featured Replies

פורסם

אולי קצת מטורף....אבל אני קורא על מלא שיטות קרור ולא ממש זולות...

אולי פשוט לקחת מקרר, משרדי קטן ולשים את המארז בפנים.....

לחתוך חור בדלת בודל המארז ולדחוף עד עומק ישור קו עם הסידי וכו'...(כמובן לעשות מסילות וכו' מבפנים)

לדעתי אפשר להגיע למעלות מצויינות לא?? ;D

פורסם

נו באמת! תפסיק עם השטויות האלה...

יש דברים יותר חשובים לדון בהם... ויותר רציניים!

פורסם
  • מחבר

אולי אותך זה מצחיק , אבל אני רציני!!!!!!!!!!!!!!! אני עם 67-65 מעלות ונמאס לי!!!!!!!!!!!!! כל מה שאני עושה לא עוזר בחצי מעלה!!!! וכשאני הולך לחנות אז הוא מוכיח לי בפורום של AMD שזה נורמלי....

אבל הרעש של 5400RPM של וולקנו 11+ וחום איימים שיש לי בחדר הייתי חושב גם להביא לקחת צינור מהמזגן ישירות למחשב שלי אם זה לא היה יקר (חשמל)!!!!!

פורסם

מקרר = לחות

לחות = מים

מים = קצר

קצר = עשן

עשן = אבא דופק בך מכות

פורסם

If you put your computer just like that inside a fridge without isolation you will have condensation and water all over the place which will ruin the hardware..

פורסם

מקרר = לחות

לחות = מים

מים = קצר

קצר = עשן

עשן = אבא דופק בך מכות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גבר קרעת אותי!!!!

בלי קשר לשרוט הזה...חחחחחחחחחח

אל מי שפתח את התראד בעיקרון זה רעיון טוב..... אבל אם יקרה שם משהו???...... כמו קצר ואז ירד מים במקרר זה לא כל כך נחמד...

וכמו שידוע אבא ידפוק בך מכות...

פורסם

It's not a good idea at all, it's impossible.

Once the temperatures differences between the hardware to the environment are too extreme you will have condensation and water damage and there's nothing to do about it.

There's a reason this has never been done before...

פורסם

רוצה פיתרון נורמלי לבעיה שלך? תעשה חיפוש! נפתחו כבר עשרות תראדים על בעיות חום!

פורסם

אם אתה רוצה לעשות משהו יותר מציאותי , אז תעשה קירור מים ותשים את הרדיאטור בתוך מקרר.

וכמובן יהיה צורך לאטום את הסוקט.

פורסם

חברים, תתפלאו זה אפשרי!

SUBX כבר עשה את זה בעבר, אבל מסיבות אסטטיות (המקרר היה ישן ומכוער) הוא זרק אותו. חכו לתגובה ממנו..

פורסם

If the temperature difference isn't extreme enough condensation won't take place.

In any case if you put a computer inside a fridge where the temperature is around 4c you will 100% have condensation all over the place.

פורסם

אתה צודק, אני חושב שSUBX מצא פטנט לאטום את המארז, אני לא רוצה להוסיף עוד מידע, כי אני לא בטוח שהוא יהיה נכון לגבי מה ש-SUBX עשה. פשוט כדאי שנחכה לתגובתו ;)

פורסם

צודק, שמתי את המארז שלי בתוך מקפיא של אמקור, אומנם המארז לא היה אטום אבל הדלת של המקפיא הייתה פתוחה ככה שלא היה הכי קר שם בפנים אבל בסביבות ה7 מעלות+-..

רק בגלל הרעיון המשוגע הזה עשיתי מוד ללוח שיתן למעבד עוד מתח בגלל שחום המעבד ירד בהרבה.. (חבל שהיה לי בזמנו זכרון PC2700 :P )

המקפיא כבר נמכר ב100ש"ח וקניתי בכסף הזה (בחלקו) את הSF2 שיש לי עכשיו..

פורסם

לאיפה הגעת אז , עם המקרר ? (OC)

פורסם

אותו הדבר כמו היום (*הזיכרון הגביל אותי , אני בטוח אם היה לי בזמנו את הPC3000 הייתי מצליח לסביבות ה2220MHZ..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים