עבור לתוכן

עזרה בנושא קירור המארז

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי את המארז הבסיסי של איבורי למי שמכיר-מקום למאוורר 12 בקדימה,מקום למאוורר 12 באחורה ועוד 2 מקומות למאווררי 8 בצד

עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מוצא סידור שיעשה טמפרטורות סבירות בלי רעש יותר מידי במיוחד בקיץ(בחורף החדר שלי קפוא וכך גם המחשב...)

המאווררים שיש לי הם 2 מאווררי 8 באזור ה1400 מאוורר 12 באזור ה1000+ ועוד 2 מאווררי 8 ממש חזקים של 2700-2800

איך להרכיב אותם?

נ.ב הטמפרטורות הכי טובות שהוצאתי עם רעש מפריע הם 45 למעבד ו50 לכרטיס מסך ו36 להארדיסק

פורסם

אחי אם המפרט שרשום לך בחתימה נמצא בתוך המארז של אייבורי הייתי ממליץ לך מהר להחליף למשהו רציני יותר

פורסם

עזוב את מאווררי ה80מ"מ בצד..שכן שקט הם לא יעניקו לך זה בטוח..

תרכוש מאווררי 120מ"מ בעלי RPM נורמלי..שדוחפים מספיק אוויר וזהו..

פורסם
  • מחבר

ולא לשים כלום בצד? זה יספיק?

פורסם

אחי אם המפרט שרשום לך בחתימה נמצא בתוך המארז של אייבורי הייתי ממליץ לך מהר להחליף למשהו רציני יותר

יש לי מארז של אייבורי קטן (מקום לMATX בלבד) ויש בו מקום למאווררים קדמי/אחורי של 92מ"מ, ומקום למאוורר צד בודד של 80מ"מ. עכשיו תסתכל על המפרט שלי. 38-41 במנוחה עם OC, ו33-40 במנוחה לכ. המסך... כל זה בהתחשב בזה שעכשיו קיץ ודי חם אצלי בבית, המארז נמצא בתוך נישה בשולחן המחשב כאשר מימינו ומשמאלו של המארז ישנים "קירות" כחלק ממבנה השולחן, מעליו כמובן יש את הבסיס של השולחן עליו יש את כל המדפים והמסך וכו', ומאחורי המארז גם שם מסיבה כלשהי יש קרש שתופסת כשישית מהמרחב הפתוח הלא רב בכלל שיש למארז להוצאת האוויר החם.

ועם כל זה^ הטמפ' נאות לגמרי והמארז שקט יחסית, כך שאל תקפוץ בטענות, גם כאשר לא נשאר מהתקציב למארז סביר אחרי רכישת מפרט מכובד אפשר להסתדר ;D.

לפותח הת'רד - תרכיב 2 מאווררי 120 מ"מ איכותיים עם RPM נורמאלי מקדימה ומאחורה ואם מאוד תרצה תוכל להרכיב מאוורר מכניס אוויר אחד בצד (לא רואה ממש צורך לשניים) ותרפד בספוג או משהו גמיש את איזור המגע שלו עם דלת המארז כדי למנוע רעש.

פורסם

פותח התרד אתה יכול להתקין בצד..אבל זה יעשה בעיקר הרבה רעש..ולגבי השוואה של טמפ'..זה לא הכי רלוונטי שכן יש המון גורמים משפיעים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים