פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים שלום לכםאני הייתי רוצה לדעת במה זכרונות DDR2 שונים מזכרונות DDR רגיל.האם זו רק המהירות או שגם בשיפורים טכנולוגים נוספים.בבקשה תשאירו תגובות מי שמבין
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים "למבינים בלבד" זה לא מקובל בכותרות פה, תשנה את זה בבקשה למשהו דוגמת:מהם ההבדלים בין DDR2 לבין DDR1?
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מעניין אותי גם... ;D כותרת: שלום לכולם , DDR2 VS DDR הודעה: אני\אנו הייתי\נו רוצה\ים לדעת במה זכרונות DDR2 שונים מזכרונות DDR רגיל. האם זו רק המהירות או שגם בשיפורים טכנולוגים נוספים. תודה לכולם (ומי שיגיד לא חיפשת אז...) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=display;board=19;threadid=43140;start=msg391190#msg391190 מתאריך 19.07.2003 ע"י eranmor שלא זכה לתשובה... eran אני בימים אלה מארגן שביתה ;D
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים אמנם אני לא "מבין בלבד" ולכן השאלה לא מיועדת אלי ואסור לי לענות עליה , אבל אני אעבור על החוקים ואענה לכם . מעבר למהירות ההבדל המרכזי הוא רוחב הפס - כלומר כמה מידע יוצא מהזכרונות בפעולת שעון אחת. למיטב זכרוני ב DDR2 יוצא כפול מידע באותה פעולת שעון מאשר בזכרון DDR1. מעבר לכך הLatency יורד , וזכרון ה prefetch גדל פי 2.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים אם אתה רוצה תשובה אמיתית אז ההסבר הוא מאוד טכני ודרוש ידע קודם או השקעה רבה בקריאה.יש את הMemory Guide של Aceshardware מדריך של שלושה חלקים על כל מה שנוגע לזיכרון. החלק השלישי מתיחס ל DDR2אבל כדי להבין מה שכתוב תצטרך לקרוא את שני הקודמים. לא הייתי עושה את זה אלא אם זה מה שאתה מחפש בחיים או שאתה צמה ידע במיוחד.אבל בקיצור כל ההבדלים מובילים לכך שהשינוי המהותי למשתמש הוא של DDR מוגבל בתרים שאליו הוא יכול להגיע DDR 500Mhz זה באמת הטופ של הטופ עבור DDR1 ורק בתזמונים נמוכים. בעוד DDR2 יכול להגיע למהיריות שעון גבוהות הרבה יותר.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים אמנם אני לא "מבין בלבד" ולכן השאלה לא מיועדת אלי ואסור לי לענות עליה , אבל אני אעבור על החוקים ואענה לכם . מעבר למהירות ההבדל המרכזי הוא רוחב הפס - כלומר כמה מידע יוצא מהזכרונות בפעולת שעון אחת. למיטב זכרוני ב DDR2 יוצא כפול מידע באותה פעולת שעון מאשר בזכרון DDR1. מעבר לכך הLatency יורד , וזכרון ה prefetch גדל פי 2. אז למעשה רוחב הפס גדל פי שתיים (!). זה המון!!!. אבל בטח המחיר יהיה בהתאם.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר תקשיבולא איכפת לי מה אתם חושבים על הכותרת ואם אין לכם מושג אז אל תיכנסו לפה. אף אחד לא מכריח אותכם.בקשר לאלה שנתנו תשובה אני רוצה להביןDDR2 הוא מעצם זיכרון DDR רגיל שיש לו 4 צירונות עיבוד בניגוד ל2 שיש בDDR רגיל.אם כך הוא העניין אז אפשר לקרוא לזכרון QDR(QDR (QUADRO DATA RATEמה אתם אומרים?
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים אתה מבלבל את הסדר הטבעי של הדברים.אף אחד לא מכריח אותך להיכנס לפה, אם כבר בחרת להשתמש בפורום עליך לכבד את החוקים שהנהיגו הבעלים שלו.לכן הת'ראד ננעל, עד שתפנה אלי כשתחליט לרשום כותרת שמדברת לנושא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.