עבור לתוכן

מחפש המלצה לרמקולים.

Featured Replies

פורסם

אני מחפש המלצה לרמקולים בעיקר לשמיעת מוזיקה.

אני די מתלבט האם לקחת רמקולים למחשב או מערכת סטריאו.

אשמח לקבל את הדעות שלכם.

התקציב לא כל כך מוגדר כי אני לא ממש יודע כמה כל העסק הזה צריך לעלות כדי לשמוע באיכות נורמלית.

די חשוב לי שאם זו תיהיה מערכת סטריאו בנוסף לכונן הCD שתיהיה אפשרות לחבר את הנגן שלי [ipod classic].

פורסם
  • מחבר

אז שלח אותי לגוגל וזהו.

אתה לא מבין שלא ענית לי על שום שאלה?

אני מחפש המלצה לרמקולים בעיקר לשמיעת מוזיקה.אני לא יודע אם אני צריך למחשב או לא.

אני די מתלבט האם לקחת רמקולים למחשב או מערכת סטריאו.לא ענית

אשמח לקבל את הדעות שלכם.לא הבעת שום דעה

התקציב לא כל כך מוגדר כי אני לא ממש יודע כמה כל העסק הזה צריך לעלות כדי לשמוע באיכות נורמלית.זה כל הבעהי עם הקישור שלך, שאני לא יודע את התקציב

די חשוב לי שאם זו תיהיה מערכת סטריאו בנוסף לכונן הCD שתיהיה אפשרות לחבר את הנגן שליגם פה הלינק שלך לא קשור

פורסם

אי אפשר לתת לך תשובות בלי שתגדיר תקציב.

איכות נורמלית? זה ענין סוביקטיבי לחלוטין. אפשר לקנות רמקולים למחשב ב-200 שקל ולהיות מרוצה,

ואפשר לקנות מערכת סטריאו ב-100 אלף שקל ועדין לחשוב על שדרוגים.

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד את זה ככה, אני די מתחיל בעניין הזה והדבר הכי "משוכלל" אצלי בבית מבחינת סאונד זה הCX300, חוץ מאלו הכל ג'נרי ומגעיל.

הייתי רוצה להכנס לעולם הזה, ואין לי בעיה להשקיע קצת כסף כי אני לא רוצה ממש להתאמץ כדי לשמוע הבדל.

בוא נגיד שהייתי מוכן לשלם 1000 שקל אם המחיר מצדיק את התמורה ואפילו יותר. (כמה יותר? לא יודע, כל עוד התמורה לכסף היא טובה)

פשוט אין לי מושג מה טווח המחירים היום.

פורסם

Your best bet is to go with headphones. I can see your'e tired with mediocracy, and a 1k 2.1 won't satisfy you. Look for akg k271 and hd595.

פורסם
  • מחבר

אחרי קריאה בלינקים ש versus נתן לי מצאתי כמה דגמים:

Audioengine 2

Audioengine 5

Companion 3

Studio Dock 3i

Altec Lansing 4021/5021

על מה אתם ממליצים?

ויש לי עוד שאלה, האם ניתן להשתמש באייפוד כמקור עם רמקולים מדפיים כמו הAE5?

פורסם
  • מחבר

הגדלתי את התקציב ל2000.

אני מוכן לקנות גם יד שנייה.

ויש לי עוד שאלה, אם אני אקנה רמקולים מדפיים אני יהיה חייב לקנות מגבר?

ושוב אותה שאלה מהפוסט הקודם:

"ויש לי עוד שאלה, האם ניתן להשתמש באייפוד כמקור עם רמקולים מדפיים כמו הAE5?"

פורסם

לרמקולים נורמלים צריך מגבר. לאותו מגבר תוכל לחבר גם מחשב וגם אייפוד. במקומך הייתי מחפס מגבר סטריו יד שניה + זוג רמקולים.

פורסם
  • מחבר

תוכל להמליץ לי על דגמים מסויימים?

פורסם

אתה חייב להיות יותר מדוייק לגבי התקציב שלך והמטרות.

עד 1K מיד ראשונה עדיף פשוט מערכת רמקולים למחשב (נניח הארמן קרדון סאונדסטיק).

מערכת סטריאו "אמיתית", כלומר רמקולים ומגבר - משהו סביר מיד ראשונה יעלה לפחות 2500-3000. ומדובר על מערכת מאוד בסיסית. מכאן המחירים עולים ל10K, 20K והשמיים הם הגבול (אבל לדעתי ב5K למשל אפשר בהחלט לקנות מערכת לא רעה).

אם אתה הולך על יד שניה התקציב הרבה פחות בעייתי כי מדובר בשוק מציאות ממש, אתה יכול לקנות מגבר וינטאג' וזוג רמקולים ב1K בסה"כ לכל המערכת. אם זה הכיוון שלך אין לנו מה להמליץ לך על דגם מסויים, אלא אתה צריך קודם כל לראות מה יש בלוחות יד שניה (למשל באתר YAD2, או באתרים של קולנוע ביתי כמו DTOWN ו HOMETHATRE), ואז לברר על הדגמים שמצאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים