עבור לתוכן

מישהו ראה את הסדרה Band of Brothers ?

Featured Replies

פורסם

סדרה מעולה

קניתי את המארז המיוחד שלה מפח עם תוספות וצופה בה פעם בכמה זמן. במיוחד בפרק 9

רק מצחיק לראות שם את ההוא מחברים, למרות שהוא משחק טוב

פורסם

מהרשימה של amir85 אני יכול להמליץ על John Adams למי שמתעניין בתקופה הזאת בהיסטוריה.

פורסם
  • מחבר

מהרשימה של amir85 אני יכול להמליץ על John Adams למי שמתעניין בתקופה הזאת בהיסטוריה.

נראה מעניין:

אני רק מקווה שיש לזה גם איזה ערך היסטורי ולא סתם קצת דרמה על המסך.

פורסם

מעקב.

פורסם

ללא ספק לדעתי המיני סידרה הכי טובה שיצרו אי פעם, כל פרק הוא חוויה אחרת ולוקח אותך למקומות אחרים לגמרי. אופן ההזדהות עם הדמויות והחיבור אליהם הוא מדהים גם כן. ככל שהדרה מתקדמת ככה גם הצופה מתקדם איתה לקראת המאבק האחרון והנצחון במלחמה.

אני אישית צפיתי בה שלוש פעמים ואני יכול בקלות לצפות בה עוד כמה פעמים. מאוד מומלץ להשיג את גרסת ה-BR. לא משנה אם אתה מזמין אותה ויש לך נגן -BR או אם אתה "משיג" אותה איכשהו, עדיף לא להתפשר ולארגן את גרסת ה-1080P, שווה כל אחד מה-50GB.

פורסם

ללא ספק לדעתי המיני סידרה הכי טובה שיצרו אי פעם, כל פרק הוא חוויה אחרת ולוקח אותך למקומות אחרים לגמרי. אופן ההזדהות עם הדמויות והחיבור אליהם הוא מדהים גם כן. ככל שהדרה מתקדמת ככה גם הצופה מתקדם איתה לקראת המאבק האחרון והנצחון במלחמה.

לא הכי טובה (אמני המיניסדרות הם הבריטים שהפגיזו בשנות ה-80 וה-90 עם כמה מיניסדרות מופתיות), אבל בהחלט אחת הטובות ביותר.

שוב פעם כואב לי הלב, למה הו למה לא עושים משהו דומה בישראל, שיוותרו קצת על האפקטים, אבל שנקבל פה מיניסדרה היסטורית ראויה. ממש לא חסרים נושאים, אפשר לעקוב אחרי מחלקה של הפלמ"ח מימי ההכשרה בקיבוץ אי שם ב-1947, דרך הכרזת האו"ם, המלחמה הלא רשמית עד הכרזת המדינה והקרבות מול צבאות ערב הסדירים. עם כל ההיסטוריה העשירה של הדמויות (צברים, ניצולי שואה, אנשי גח"ל מצפון אפריקה), לא חסר דלק לעלילה. גם האפקטים לא צריכים להיות מושקעים מדי, גם ככה לא היו טנקים, ארטילריה ומטוסים. מספיק כמה סטנים, ברן (מקלע בריטי מהתקופה) אחד, כובעי גרב ואיזה שיריונית משוחזרת. זה בטח יהיה יותר זול מעוד עונה של השרדות...

פורסם

הפקות מקור עולות הרבה כסף, מה גם שהכי פשוט לזרוק חבורה של בני עשרים ולתת להם להתחרות באיזהריאליטי חארטה פלוס לתת לתכניות איזה שם מטומטם.(הבלוק, הצינוק, התינוק, רצים לדירה וכו')

פורסם
  • מחבר

צודק, אני זוכר שBAND OF BROTHERS עלתה 100+ מיליון.

בארץ אין סיכוי שהשקעה כזאת תחזיר את עצמה, מה גם שהמון גם כך יורידו את זה ...

דרך אגב יש דווקא כמה דברים בנושא הישראלי כמו BATTLE FIELD DETECTIVES והיו עוד כמה שראיתי שלא קופצים לי כרגע לראש.

כמו גם כמה מיני סדרות ישראליות (של 3פרקים מקס) אחת שיצאה די לאחרונה והייתה יותר שטיפת מוח אנטי מלחמתית מאשר סרט תעודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים