עבור לתוכן

אשמח לחוות דעת על מפרט מחשב. צורכי משרד, סרטים, הורדות.

Featured Replies

פורסם

קובץ מצורף. מפרט מk.s.p

חוות דעת תתקבל בברכה

עומרי

[attachment deleted by admin]

פורסם

מחיר ענקי למה מפרט... הוא לא כל כך מורכב טוב... במיוחד לא הספק עם ספק כזה אני ממש לא ממליץ לך לעבוד יותר נכון אני אומר לך ישירות.

אני אבנה מפרט בהמשך כרגע חוזר לעבוד.

חזרתי ובניתי כבר

ככה הרמקולים לא יודע למה לקחת אותם אבל אני משאיר זה לא משהו שכדי לעבוד איתו לדעתי.

מקלדת ועכבר יותר ישנים בעלי מוניטין חבל"ז ויותר נוחים לטעמי.

מעבד השארתי אותו דבר לוח אם ירדתי טיפה כי אתה לא תרגיש את ההבדל בציפסט. בלוח אם יש כ.מסך מובנה ככה שאם אתה לא הולך לשחק אז אתה יכול לא לקנות כ.מסך שהוספתי לך.

המארז יותר גדול יותר מרווח ויותר מאוורר.

דיסק קשיח חברה יותר טובה לטעמי.

צורב יותר זול אבל בשביל צריבות הכל אותו חרטא המדיה משפיע הרבה יותר.

ספק כוח הרבה יותר טוב זאת לא חברה ג'נרית וגם החברה לא רעה בכלל... הסדרה עצמה לא משהו אבל אם אין תקציב אמור להחזיק את המערכת. (לא אמורה לצרוך יותר ממקסימום 245-250W בFULL LOAD... ולהתחשב בהתישנות 20% יצא לך משהו כמו 300W.. אז הספק הזה בהחלט אמור להספיק.

מסך. השארתי אותו מסך למרות שהייתי הולך על משהו אחר כמו

CHIMEI 22ED 21.6 Inch LCD 5ms DVI Speakers Widescreen‎

ב690 ש"ח או משהו כמו

SAMSUNG 2333SW 23'' LCD 5ms 1:20000 DVI WideScreen תלוי בתקציב. הסמסונג עולה 1057 ש"ח.

בקיצור זהו... תהנה

אם לא יהיו לך שימושים בגראפיקה אפשר להוריד את ה.מסך ולהשקיע יותר ברמקולים לדוגמא או בכ.TV וכו'...

למרות שהמעבד טוב הייתי הולך אפילו על ה E5200 וחוסר עוד כמה ג'יובוט אם אין לך צורך בעיבוד.

נ.ב אאא כן והזכרון הרבה יותר טוב.

[attachment deleted by admin]

פורסם

המפרט שהבאת הוא סבבה לגמרי,רק שאני חושב שאתה זקוק למחשב פחות טוב מזה למען סרטים הורדות וצורכי משרד...

המחיר קצת קצת גבוה לצרכים שלך..

פורסם

שיגיב נעשה לו מה שהוא רוצה... בסכום שלו.

אם לא יהיו לך שימושים בגראפיקה אפשר להוריד את כ.מסך ולהשקיע יותר ברמקולים לדוגמא או בכ.TV וכו'...

למרות שהמעבד טוב הייתי הולך אפילו על ה E5200 וחוסר עוד כמה ג'יובוט אם אין לך צורך בעיבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים