עבור לתוכן

שאלה בקשר לספק כוח

Featured Replies

פורסם

אני לא רוצה להזכר בספק הקודם שלי HEC 300 שהגיע עם מארז Compucase

היתה לו זרימה חלשה של אויר חם עד שמת ולקח איתו ציוד ב 3,200 שקל

הספק החדש שקיבלתי (גם HEC 300 ) מוציא אויר בטירוף וכתוצאה מכך המארז הרבה פחות חם

כתוצאה מכך הנחתי שהקודם היה דפוק בגלל שהוציא מעט אויר אבל כשאני שומע את הסיפור שלך...

פורסם
  • מחבר

הספק החדש שקיבלתי (גם HEC 300 ) מוציא אויר בטירוף וכתוצאה מכך המארז הרבה פחות חם

כתוצאה מכך הנחתי שהקודם היה דפוק בגלל שהוציא מעט אויר אבל כשאני שומע את הסיפור שלך...

רגע מה אני אמור לעשות עכשיו? ממש הדאגת אותי ! היה לך גם ART?

פורסם

לפי מה שאני זוכר אז הספק שלך נפטר מקפיצת מתח ולא מחום... אני צודק?

פורסם

שום קפיצת מתח, כיביתי אותו לרגע וכשהדלקתי מחדש דקה לאחר מכן, כבר לא עבד.

בחודש האחרון של החיים שלו גיליתי שהוא מתחמם מאוד ולמעשה החלק ימני העליון של המארז להט מחום.

אחרי החלפת החלקים גיליתי שהספק החדש מוציא אויר חם בכמות כפולה מהישן

היום אני יכול לשער בבטחון שלקודם היה אוורור דפוק ובגלל זה הוא נשרף ולקח איתו ים חלקים.

פורסם
  • מחבר

זהו שגם אצלי החלק העליון די חם. אני לא חושב שזה לוהט אבל זה די חם. מה אתה אומר זה סיבה טובה להחליף? אני לא בטוח שיחליפו לי בגלל סיבה כזאת

פורסם

יש לך במארז מקום למאוורר מכניס אויר נוסף ?

פורסם
  • מחבר

יש מקום אבל אני לא יודע איך לתלות אותו. אבל למה להוסיף מאוורר אם הספק דפוק או משהו כזה?

פורסם

איזה מארז יש לך ?

כדאי לך להוסיף מאוורר מכניס, אני מקווה שזה יסדר לך את הבעיה עם הספק.

אם אתה מגדיל את הלחץ בתוך המארז המאווררים שמוציאים (ובעיקר הספק) משפרים את התפוקה.

פורסם

תראה , אתה יכול ללכת ולבקש שיחליפו (אני יודע איפה קנית - לכן אני מניח שהם לא יעשו לך בעיות) , ואז תוכל לדעת.....

בעקרון אני לא יודע לגבי הספק שלך צריך לבדוק באתר היצרן יכול מאוד להיות שהוא עובד לפי חיישן טמפ' !

אל תצפה ממנו להיות קר כי אז הוא יצטרך להרעיש (והאמת שזה לא ממש נחוץ) .

פורסם

לי ספק HEC 300, זה שבא עם מארז קומפיוקייס, אשר פועל בתוך אותו מארז. המאוורר שלו באמת לא מוציא הרבה אוויר אבל הספק עצמו (מנגיעה בלמעלה של המארז) לא חם בצורה דראסטית. אולי לעובדה שיש לי מאוורר בגג קשורה

פורסם
  • מחבר

גם אצלי הוא לא ממש רותח אני פשוט קצת דואג מהעובדה שהוא לא מוציא הרבה אוויר אבל קראתי והבנתי שיש לו מערכת שליטה כזאת שכשהוא מתחמם אז המאוורר מוציא יותר אוויר מהרגיל. אבל אם אתה אומר שזה גם אצלך אז אני חושב שאין לי מה לדאוג.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מה שעשיתי זה התקשרתי לחנות שממנה קניתי והם אמרו שזה לא כזה נורא שהספק די מתחמם והמאוורר לא מוציא אוויר בכמויות כי ככה זה אמור לעבוד. הם אמרו שזה בסדר גם שהוא מוציא אוויר חם. על כל מקרה הוספתי מאורר בין הצורב לספק כדי שיקרר יותר את האיזור למעלה ואני מקווה שעכשיו למעלה במארז האיזור לא יהיה כ"כ חם.

דודי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים