פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים שלום לכולם.לפני חודש בערך קניתי ספק של hec 300 וואט מדגם AR-T. מאז שמתי לב שהוא מתחמם הרבה יותר מהספק הג'נרי שהיה לי לפניו {גם 300}. רציתי לדעת אם זה נורמלי שהוא מתחמם יותר מהספק הג'נרי. דרך אגב הוא לא מוציא אוויר חם.תודה מראש לעונים.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים איך אתה יודע שהוא מתחמם יותר?ואם הוא לא מוציא אוויר חם,אז איך הוא מתחמם ?
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר אני יודע שהוא מתחמם יותר כי הייתי תמיד בודק בספק הקודם אם הוא מתחמם פשוט נגעתי למעלה במארז איפה שהספק נמצא ושמתי לב שהוא מתחמם יותר מהג'נרי. ואני דואג קצת כי ראיתי פה תראדים בעבר שאנשים אמרו שאם הספק מתחמם אז זה לא טוב.אז יש לי סיבה לדאוג?
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים אני לא יודע איך המאוורר של הספק הזה,אחרי שיש להם את הספק יוכלו להעיד,בכל אופן,אפשרי להחליף מאוורר לספק,אבל צריכים להיות סופר זהירים.וד"א אני לא זוכר כלכך טוב את הספק,ישלו מתג של המאוורר ?
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר סבבה תודה על התגובות אחי . רק רציתי להוסיף, שלמשל שאני מדליק את המחשב אז המאוורר עובד די חלש ואז כשאני מפעיל משחק הוא מתחיל להוציא יותר אוויר אז אולי זאת פשוט דרך העבודה שלו ולא כמו הג'נרי להעיף אוויר לכל הכיוונים בלי שליטה.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים זה אומר שככל שהטמפרטורה גבוהה יותר אז המאוורר עובד מהר יותר... אני לא בטוח אם יש את זה בHEC שלך אבל אני יודע שיש את זה ביותר יקרים.לא ניראה לי שאתה יכול לדעת מה הטמפרטורה אלא אם יש מד חום על הספק עצמו... זה רק לשימוש פנימי של הספק
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים The HEC has a rather weak fan, if it's very warm perhaps you should take care of some case ventilation. I have the HEC in one of my computers and with a proper ventilated case it doesn't get so warm.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר זה ממש נחוץ לאוורר את המארז באיזור של הספק כדי שלא יתחמם יותר מידי? כי הוא לא מתחמם עד כדי כך שהוא רותח... אז מה אתם ממליצים לי לעשות?
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים The PSU is located at the top of the case, as you must know hot air goes up, so the top of the case is the hottest area of the case. Ventilating that area with a top exhaust fan would certainly help cool the case in general and lower the temperature of the PSU.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.