עבור לתוכן

שאלה בקשר לספק כוח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לפני חודש בערך קניתי ספק של hec 300 וואט מדגם AR-T. מאז שמתי לב שהוא מתחמם הרבה יותר מהספק הג'נרי שהיה לי לפניו {גם 300}. רציתי לדעת אם זה נורמלי שהוא מתחמם יותר מהספק הג'נרי. דרך אגב הוא לא מוציא אוויר חם.

תודה מראש לעונים.

פורסם

איך אתה יודע שהוא מתחמם יותר?ואם הוא לא מוציא אוויר חם,אז איך הוא מתחמם ?

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהוא מתחמם יותר כי הייתי תמיד בודק בספק הקודם אם הוא מתחמם פשוט נגעתי למעלה במארז איפה שהספק נמצא ושמתי לב שהוא מתחמם יותר מהג'נרי. ואני דואג קצת כי ראיתי פה תראדים בעבר שאנשים אמרו שאם הספק מתחמם אז זה לא טוב.

אז יש לי סיבה לדאוג?

פורסם

תבדוק שהמאוורר עובד כראוי.

פורסם
  • מחבר

עובד עובד. אבל מוציא פחות אוויר ממה שהג'נרי היה מוציא.

פורסם

אני לא יודע איך המאוורר של הספק הזה,אחרי שיש להם את הספק יוכלו להעיד,בכל אופן,אפשרי להחליף מאוורר לספק,אבל צריכים להיות סופר זהירים.

וד"א אני לא זוכר כלכך טוב את הספק,ישלו מתג של המאוורר ?

פורסם
  • מחבר

יש מתג אבל אני לא חושב שהוא שולט רק על המאוורר.

פורסם

בכל מקרה,חכה שמישהו שברשותו הספק יגיב בקשר לחוזק המאוורר. :)

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה על התגובות אחי :).

רק רציתי להוסיף, שלמשל שאני מדליק את המחשב אז המאוורר עובד די חלש ואז כשאני מפעיל משחק הוא מתחיל להוציא יותר אוויר אז אולי זאת פשוט דרך העבודה שלו ולא כמו הג'נרי להעיף אוויר לכל הכיוונים בלי שליטה.

פורסם

כניראה שהוא עובד עם חיישן טמפרטורה

פורסם
  • מחבר

שזה אומר? ואיך אני יכול לדעת את הטמפרטורה?

פורסם

זה אומר שככל שהטמפרטורה גבוהה יותר אז המאוורר עובד מהר יותר... אני לא בטוח אם יש את זה בHEC שלך אבל אני יודע שיש את זה ביותר יקרים.

לא ניראה לי שאתה יכול לדעת מה הטמפרטורה אלא אם יש מד חום על הספק עצמו... זה רק לשימוש פנימי של הספק

פורסם

The HEC has a rather weak fan, if it's very warm perhaps you should take care of some case ventilation. I have the HEC in one of my computers and with a proper ventilated case it doesn't get so warm.

פורסם
  • מחבר

זה ממש נחוץ לאוורר את המארז באיזור של הספק כדי שלא יתחמם יותר מידי? כי הוא לא מתחמם עד כדי כך שהוא רותח... אז מה אתם ממליצים לי לעשות?

פורסם

The PSU is located at the top of the case, as you must know hot air goes up, so the top of the case is the hottest area of the case. Ventilating that area with a top exhaust fan would certainly help cool the case in general and lower the temperature of the PSU.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים