פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים שלום קניתי מיקלדת חדשה של microdoft ואני לא vצלחתי להפעיל חלק הכפתורים שיש שם (my documents,my pictures,my music) היתקשרתי לחנות שמימנה קניתי את המיקדת ושם עמרו לי ואני צריך להוריד דריבר באתר של microsoft ואני לא מצאתי את זה באתר .עודה לכם עם תעזרו לי לימצוא.נב.vדגם של המקלדת הוא :kb-0168
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים אתה צריך להוריד את IntelliType 2.2 חפש אותה במדור downloads של microsoft
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מה זה?? אין לך CD שבא עם המקלדת ? אם לא תגיד למנהל החנות שיביא לך. חוצפן
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר כן אני יודע אבל עכשוי הם כבר סגורים ואני רוצה בינתיים להתקין את זה אני מוריד עכשוי את מה שעמרו לי מיקודם ניראה ען זה יעזור תודה בכול מקרה .
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים הנה הלינק, בעיקרון הוא מזהה לבד איזו מקלדת יש לך, אבל אם לא אתה יכול להגדיר (יש תמונות של המקלדות כך שאתה אפילו לא חייב לדעת שם של דגם.http://download.microsoft.com/download/WirelessNMMK/Install/2.2/W98NT42KMeXP/EN-US/itp2_21engallmsi.exe
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר אני קניתי את המיקלדת ועכבר של MICROSOFT ב 140 שקל שזה כלום כי אני ראיתה בחנות אחרת רק את המקלדת ב 232 ואת העכבר ב 130 שקל ואני חושב שמכרו לי סט שהם נותנים למי שקונה מחשב ואז הם מתקינים את המקלדת למי שהם מוכרים לו את המחשב כי על החוברת שקיבלתי רשום :להפצה רק עם מחשב חדש".
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים לפי זה שכתוב על זה להפצה עם מחשב חדש בלבד סימן שקנית OEMאין לך מה לבוא בטענות לחברה זה פשוט לא מגיע עם דריבראם היית קונה בקופסה מקורית והכל היית מקבל דריברים וחוברת הוראות
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים תתחדש.המחיר הכי זול שאני ראיתי של החבילה הזו הוא 155 ש"ח.מה שמצחיק אותי זו החוצפה הישראלית הדבילית הזו של לעשות כסף על כל דבר - מוכרים לך כל מה שאפשר.להפצה עם מחשב חדש? למי אכפת, נמכור ונעשה על זה כסף.כמו הקטע שהיה לפני שנה בערך שקוקה קולה נתנו עוד בקבוק חינם עם פקק צהוב למי שקונה שישיה, ופתאום בכל מקום מכרו לך במחיר מלא בקבוקים עם פקק צהוב למרות שחוקית אסור להם למכור אותם... דרך אגב, מי אמר שעם OEM לא מקבלים דרייברים?אבל זה לא משנה, רוב הסיכויים שהיית גם ככה מקבל גרסה ישנה יותר של הדרייבר ומתישהו היית מוריד אותו מהאינטרנט... אני כבר מזמן הפסקתי לגעת בCDים שאני מקבל עם חומרה שאני קונה ומוריד את הדרייברים העדכניים לבד.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר חחחחחחחח צודק אבל מה זה אכפת לי איך הם מוכרים את זה היקר שאני קניתי בזול זה לו שקניתי מקולקל .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.