פורסם 2009 ביוני 2116 שנים קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש,יש לי את הקירור הזה למעבד:http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6288כרטיס מסך: SPARKLE 260GTX ללא אוברקלוקמעבד: E8400 @ 3000Mhz, 3450Mhz לא נגעתי במתחים, זה עדיין על 1.125 אבל זה יציבמארז Thermaltake Sopranoשני 12CM, אחד קדימה ואחד אחורה ומאוורר 92MM בחלון צדאלה הטמפ' במנוחה:מעבד42 מעלותכרטיס מסך52 מעלותטמפ' במאמץ:מעבד50-54 מעלותכרטיס מסך:78-84 תלוי במשחקאלו הם טמפ' סבירות? גבוהות מדי?לאיזה טמפ' זה אמור להגיע ברגיל?אם גבוהה מדי איך אפשר לפתור הבעיות?ד"א הקירור למעבד הוא אחד המפלצותתודה לעוזרים
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים אתה לא אמור לבדוק את הטמפ' כשאר אתה משחק יש תוכנות יעודיות לכך כמו OCCT שהם מאמצות את החלקים ב100%תנסה את התוכנה ותביא תוצאות
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים מחבר חבר שלי הלחיץ אותי, הוא אמר לי זה מגיע לו ל 52 במאמץ >< ויש לו גם רכיש כלשהו על מינוס 2!! (קירור אוויר לא מים!)
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים חבר שלי הלחיץ אותי, הוא אמר לי זה מגיע לו ל 52 במאמץ >< ויש לו גם רכיב כלשהו על מינוס 2!! (קירור אוויר לא מים!)תשאל אותו אם הוא שם את המחשב בקרח...אין סיכוי אפילו לא הקטן ביותר שבקירור מים הטמפ' תגיע למינוס.תרגע כנראה, חבר שלך לא מבין.כנראה משהו בסנסורים שלו לא בסדר
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים תשאל אותו אם הוא שם את המחשב בקרח...אין סיכוי אפילו לא הקטן ביותר שבקירור מים הטמפ' תגיע למינוס.תרגע כנראה, חבר שלך לא מבין.כנראה משהו בסנסורים שלו לא בסדריש איזה סנסור שנקרא AUX או משהו כזה והוא תמיד מראה (-) ואז נעלם (אם מסתכלים באוורסט)
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים זה שטויות!כשאתם רואים טמפ' נמוכה מ30 אל תסתכלו על זה (רק כשיש לך קירור גז תוכל לבדוק טמפ' מתחת ל0)לגבי הAUX"Q#18: What does the "Aux" temperature shown on the Computer / Sensor page mean?A#18: There is no standard for sensor registers layout, so the "Aux" temperature could show the temperature of the CPU or the motherboard, or might be a non-connected wire of the sensor chip, and so it could show a bogus value."
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.