עבור לתוכן

הוספת חיבור אוזניות לרמקולים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם! אני לא הכי חזק בכל התחום הזה של מודינג, אבל חשבתי על רעיון נחמד ורציתי לדעת האם יש בכלל את האפשרות ליישם אותו..

ברשותי רמקולים של Creative דגם SBS 370 2.1. ברמקולים האלה ישנה יחידה חיצונית שמאפשרת לשנות את הווליום (מעין שלט שמחובר בין הכרטיס קול לסאבוופר ומשם לשני הרמקולים), תהיתי האם יש אפשרות להוסיף מחבר לאוזניות (3.5mm) ביחידה הנ"ל.

כך נראים הרמקולים כולל השלט:

79EA7DD844364142A4D28935F61C3817.jpg

עוד לא ניסיתי לפתוח את השלט, אבל חיצונית נראה שיש בו כפתור ON/OFF, פוטנציומטר ווליום ונורית LED המחווה על הדלקות הרמקולים.

האם לדעתכם ישנה את האפשרות להוסיף מחבר אוזניות לשלט המדובר?

פורסם

הכניסה של המחשב היא בעצם יציאת אוזניות.

הכי שפוט לשים שם חיבור Y ולהשתמש במאריך לכבל של האוזניות

פורסם

הכניסה של המחשב היא בעצם יציאת אוזניות.

הכי שפוט לשים שם חיבור Y ולהשתמש במאריך לכבל של האוזניות

סתם בשביל ידע כללי, זה לא עובד. עכבת הכניסה של מגבר לרמקולים ושל אוזניות שונה, ומה שיקרה זה שישמעו רק באוזניות או רק ברמקולים. בנוסף, חיבור של שתי עכבות במקביל מעמיסה על כרטיס הקול במחשב. לא מומלץ.
פורסם

אבל אצלי זה עובד ככה שנים..

פורסם

אז נפלת במקרה על מגבר ואוזניות בעכבה שווה איכשהו. אני מעולם לא הצלחתי.

פורסם

זה עובד, מה הקשר עכבות?

זה כולה אוזניות.. ואם ההתנגדות שלהם היא 32 אום ומעלה אז אין שום סיבה שיקרה משהו לכרטיס קול...

פורסם

היו בזמננו רמקולים ישנים שבאו ללא מגבר פנימי מהרשת חשמל. אז היה אפשר לשרוף את המגבר של הכ.קול... אבל כשמדובר על רמקולים שמקבלים רק אות מכ.קול ואוזניות שמוגברות ע"י אותו אות אין שום בעיה עם זה לדעתי.

כל עוד אלו לא אוזניות סופר איכותיות מהאולפן לא אמורות להיות בעיות אם זה. וגם ברוב המקרים מה שקורה זה שאתה לא משלב את הדברים ביחד.

כלומר יש לך חיבור Y זה מחליש טיפה את האות אבל אתה לא משתמש בו זמנית באוזניות וברמקולים.

אז זה לא כל כך משנה לדעתי...

נ.ב יש לי אותם רמקולים במחשב הישן ואותה שיטה של Y אני משתמש בא כבר לפחות 5 שנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים