עבור לתוכן

מיקום סאב וופר ליד המארז פוגע בתקפוד המחשב או בחלקים??

Featured Replies

פורסם

תודה.

פורסם

האם הוא צמוד למארז שיש מגע בינהם או רק עומד ליד?

אם הוא צמוד אז בהחלט זה יכול להזיק , כי הוויברציות מהסב עוברות למארז (דיסק דשיח)

אם הם לא צמודים אז הסכנה פחות ממשית כי כל עוד חלקים במחשב לא יהיו בתדר תהודה אם התדרים שהסב משמיעה לא

צריך להגרם נזק.

פורסם

ישנה בעיה אחרת של הפרעות מגנטיות, שכן סאבוופרים (לפחות אלו המיועדים למחשב) אינם Magnetically Shielded ולכן כדאי להרחיק אותם עד כמה שניתן מחלקים רגישים להפרעות שכאלו.

פורסם

תראה, אצלי יש שניי סאבים והם רחוקים מהמארז כשלושה מטרים ואני עדיין שומע כל מיני חלקים שרועדים במארז... אז בטח שלא למקם סאב לייד מארז.

עריכה:

כמובן שאם זה סאב צעצוע אז הוא לא יהווה סכנה גדולה ברעידות..

איזה סאב זה?

פורסם

ישנה בעיה אחרת של הפרעות מגנטיות, שכן סאבוופרים (לפחות אלו המיועדים למחשב) אינם Magnetically Shielded ולכן כדאי להרחיק אותם עד כמה שניתן מחלקים רגישים להפרעות שכאלו.

צודק , לא חשבתי על הקטע הזה. :P ולסבים (וגם סבתות) יש מגנט חזק ככה שבאמת עדיך להרחיק אותם אחד מהשני.

פורסם
  • מחבר

הסאב הוא 17 Watts RMS.

הוא ימוקם משהו כמו כמעט מטר מהמארז...

אני לא יודע הכין לשים אותו, כדאי על מן מדף קטן כזה או משהו כזה??

תודה.

פורסם

למה כתבת את אותה הודעה פעמיים?? היית יכול לערוך את הראשונה. תמלד לפעם הבאה.

אין סיבה שסאב כזה ישפיע על המחשב שלך. אין בכלל מה לדאוג.

אתה יכול לשים אותו על מדף או על הרצפה.. מה שתבחר

פורסם

למרות שהסאב הוא לא ברמה שיכולה להרוס לך את המחשב.. אך אם אתה יכול (בשביל הבאס) תקע אותו באיזו פינה..

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה...

משנה אם אני שם את הסאב על הרצפה או על מדף...

כי אמרו לי שעדיף על הריצפה, זה נכון??

תודה.

פורסם

כן עדיף על הריצפה

פורסם

תגידו , באיזה מרחק מומלץ לפחות להרחיק את הסאב (8" , 160 RMS בערך , LOGITECH Z560) מהמארז או מהמסך (או אני מניח מכל רכיב אלקטרוני אחר) ?

פורסם

שים אותו מתחת לספרייה שירעיד לך את הרגליים

ואז תרגיש מה המארז והמסך מריגישים ;D

פורסם

LOL ! ועכשיו ברצינות ...כמה מטר להרחיק לפחות מהמארז או מהמסך ? (דרך אגב , מתחת לספרייה אני לא יכול לשים מפני שיש שם מין מדף שחוסם...)

פורסם

והחלקים הרגישים להפרעות מגנטיות זה המסך

ככה שאתה יכול להרגע ולמקם את הסאב איפה שתרצה.

פורסם

אוקיי , הבנתי .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים