פורסם 2009 ביוני 2516 שנים אייפון 3GS רגיל עולה 200 דולר לפי החנות של APPLE ואייפון סים פרי עולה בסביבות ה-800 דולר לפי מה שנאמר כאן.
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים זה 199 + $70*24 שזו חבילה של $70 למשך שנתיים, לא סתם $199.תכתוב את זה עוד פעם.לא מבין מה הקטע. נכון צריך לקנות חבילה. אז מה רצית? רק את המכשיר עצמו בלי שירותי טלפוניה?
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים הסמסונג שהזכירו מקודם אפילו לא נכנס לקטגוריית smart phone הוא אולי יהווה תחרות לסוני אריקסון המצלמפונים למיניהם, לא למכשירים "החכמים"
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים עדיין לא הבנתי כמה יעלה בארץ ה 3gs....ואם אין עדין מחיר בארץ ל 3gs כמה הוא עולה בחול?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים עובדים מסויימים של אורנג'" רומזים שזה עלול לעלות בין 150-200 שקל בחודש לחבילה + 200 דולר על המכשיר.עסק לא רע בכלל ללקוח ולאורנג'- שלא מחפשת להרוויח על האייפון כמובן.. אלא 100 אלף חוזים חדשים בתוך חודש. אותי מעניין פחות מה יהיה המחיר של האייפון, אלא איך המחירים של הסמארטפונים של סלקום יגיבו בהתאם- או מה סלקום תעשה כדי לגרום לי לחתום אצלם ולא אצל העסקה של האייפון באורנג'.
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים השמועות אומרות שסלקום יתחילו להביא את האייפון בייבוא פרללי. אם זה אפשרי בכלל אני לא יודע. נחייה ונראה. בגדול אין להם אפשרות אחרת. ללא האייפון הם ימותו.
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים השמועות אומרות שסלקום יתחילו להביא את האייפון בייבוא פרללי. אם זה אפשרי בכלל אני לא יודע. נחייה ונראה. בגדול אין להם אפשרות אחרת. ללא האייפון הם ימותו. מבין גדול בכלכלה אתה לא האיפון הולך להגביל חזק גם את אורנג וגם את פלאפון החוזה ששתי החברות האלו חטמו אם אפל הולך להגביל אותם בגדול לפי השארות הם צריכים למכור בערך 2 שליש מהמכשירים שהם מוכרים שיהיו איפון -וזה בעיה גדולי כי קודם כל קימים מתחרים טובים לאיפון ושנית זה סלולרי יחסית יקר והרבה מחפשים זול יותר אם סלקום תצליח לנצל את זה היא יכולה להרוויח בגדול פשוט כי היא תוכל לתת מבחר חבילות ומכשירים שאורנג ופאלפון לא יוכלו בגלל החוזה הדפוק שהם חתמו אם אפל תבין כל אחת מהן צריכה למכור איזה 100 אלף איפון מסובסד זה ישראל שזה שוק קטן לא יודע אם בכלל יש מספיק קונים בארץ לקנות 200 אלף איפון במיוכד שיש מתחרים חזקים אני לדוגמה מעדיף את הN97 אבל מחכה שהמחיר שלו ירד ואני בטוח שיש מספיק שמעדיפים מכשירים מתחרים סלקום יכולה להציע מגוון מכשירים במגוון מחירים ובמקום למכור איפון למי שרוצה היא יכולה לאפשר לקנות רק כרטיס סים בלי התחיבות של אפל ובלי סבסוד מטומטם
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים כל הספקולציות לא שוות כלום, צריך לחכות ולראות מה יהיה מחיר החבילה שה3GS יחייב אותנו לקחתמבחינת פלאפון ואורנג' הם חתמו על חוזה דרקוני מטורף בגלל שהם בעצם התחייבו להציף את השוק באיפונים אחרת הם נדפקים זה גם מה שיחייב אותם להציע חבילות "טובות" כי אחרת אין להם סיכוי לעמוד בהסכמים עם אפל.אני עדיין עם ה6120C שלי, אבל אם החבילה תהיה טובה אני אעבור ל3GS
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מבין גדול בכלכלה אתה לא האיפון הולך להגביל חזק גם את אורנג וגם את פלאפון החוזה ששתי החברות האלו חטמו אם אפל הולך להגביל אותם בגדול לפי השארות הם צריכים למכור בערך 2 שליש מהמכשירים שהם מוכרים שיהיו איפון -וזה בעיה גדולי כי קודם כל קימים מתחרים טובים לאיפון ושנית זה סלולרי יחסית יקר והרבה מחפשים זול יותר אם סלקום תצליח לנצל את זה היא יכולה להרוויח בגדול פשוט כי היא תוכל לתת מבחר חבילות ומכשירים שאורנג ופאלפון לא יוכלו בגלל החוזה הדפוק שהם חתמו אם אפל תבין כל אחת מהן צריכה למכור איזה 100 אלף איפון מסובסד זה ישראל שזה שוק קטן לא יודע אם בכלל יש מספיק קונים בארץ לקנות 200 אלף איפון במיוכד שיש מתחרים חזקים אני לדוגמה מעדיף את הN97 אבל מחכה שהמחיר שלו ירד ואני בטוח שיש מספיק שמעדיפים מכשירים מתחרים סלקום יכולה להציע מגוון מכשירים במגוון מחירים ובמקום למכור איפון למי שרוצה היא יכולה לאפשר לקנות רק כרטיס סים בלי התחיבות של אפל ובלי סבסוד מטומטם מאיפה הבאת את זה? בישראל נמכרים בשנה כ2 מיליון סלולארים, גם אם נאמר שפלאפון ואורנג' מוכרות כל אחת חצי מיליון מכשירים בשנה(ואני די משוכנע שמדובר ביותר) מדובר ב20%.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.