פורסם 2009 ביוני 2116 שנים יש לי מחשב ישן שעושה לי הרבה בעיותויש עליו מדבקה עם קוד של XPושקניתי אותו לא קיבלתי איתו דיסק של ווינדאוסהשאלה היא אם יש לי דיסק כלשהו של XP ואני יכניס שם את הסידיקיי שיש לי על המדבקה זה יחשב חוקי?
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים ויש מצב שזו צריכה להיות גם אותה השפה.עד כמה שידוע לי סיריאלים היו יחודיים לשפה רק בימי הWIN95/98/ME
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר מה זה אומר?יש לי חבר עם דיסק של ווינדאוס מקורי והוא יכול להשאיל לי אותו, השאלה היא אם אני יכניס את הסידיקיי שעל המדבקה כול העדכונים יעבדו והכל יעבוד טוב.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים אל תדאג, אם הסידיקי לא מתאים אז הוא לא ייתן לך להתקין בכלל את ה-windows.חוץ מזה, תתקשר לתמיכה של מיקרוסופט. הם שם בדיוק בשביל לענות על השאלות האלה.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים לא בדיוק. כמו שאמרתי קודם, הגרסה צריכה להיות מתאימה (אי אפשר להתקין גרסת pro עם סריאל של home).
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר ווינדאוס לא מקורי זה לא אופציה בכלל, זה מחשב לצרכי עבודה ואני לא מסתכן בדברים האלה.לא היה אכפת לי אפילו לקנות ווינדאוס חדש אבל בגלל שראיתי את המדבקה על המחשב אז חשבתי אולי אני יכול לוותר בקניה של חדש.על המדבקה כתוב שזה WINDOWS XP PROOEM SOFTWARE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.