עבור לתוכן

מסך CRT 19" איכותי חלופי ל-P95F+ .

Featured Replies

פורסם

בני אדם , לכל מי שיש לו SMASUNG 959NF . אני צריך לדעת מה דעתכם על המסך הזה , איך החדות , איך הביצועים , איך הצבעים , בקיצור תספרו לי אם אהבתם אותו וכל זה , ובכלל האם אתם חושבים שעשיתם קנייה נבונה .

מחכה לתשובה , בנאדם שרצה לקנות P95F+ אבל אין יותר בארץ ושוקל לקנות 959NF .

פורסם
  • מחבר

אוי בני אדם , איך זה יכול להיות שלאף אחד אין 959NF ? ::)

ראיתי שלושה אנשים לפחות שיש להם את המסך הזה , אז בחייכם . בבקשה תגיבו ותעזרו לי .

פורסם

יש לך העדפה של שפופרת?אתה שונא איזושהי שפופרת?ואני מתכוון מבחינת ההצגה של התמונה שלה, לא פסיכולוגית.

פורסם

A) Thread jumping is against the rules, next time have patience or your thread will get locked.

B) I'd recommend the CTX PR960F for that budget, great monitor and CTX are very reliable. I never had a chance to use any Samsung monitor so I don't know about those.

פורסם
  • מחבר

יש לך העדפה של שפופרת?אתה שונא איזושהי שפופרת?ואני מתכוון מבחינת ההצגה של התמונה שלה, לא פסיכולוגית.

אמממ...לא ממש . למרות שאני חושב שהשפורפורות של SONY , אלה עם שני הפסים האופקיים (או האנכיים , לא זוכר כבר) יכולים לעצבן אותי בגלל בעייה זו . אבל מה הקשר ? שאלתי בקשר ל-959NF .

פורסם
  • מחבר

A) Thread jumping is against the rules, next time have patience or your thread will get locked.

B) I'd recommend the CTX PR960F for that budget, great monitor and CTX are very reliable. I never had a chance to use any Samsung monitor so I don't know about those.

1. אחי , לא צריך להעיר לי בשל ההקפצה . אני מספיק ותיק פה ואני מכיר את החוקים . הקפצתי גם בגלל שעבר מספיק זמן (8 שעות , די והותר) וחוץ מזה , עובדה שהתחלתם להגיב לפתע . :)

2. תשווה נתונים של ה-CTX לעומת ה-959NF ומה יוצא ? ידו של ה-959NF על העליונה . כמו כן , ראיתי מסך של סמסונג 17" אצל חבר שלי ואני חייב לציין שאהבתי מה שראיתי . אבל תודה שהצעת .

נ.ב תודה שאתם מגיבים סוף סוף .

פורסם

Jumping threads is still against the rules, please don't do it again.

Raw data isn't what matters always, the CTX just has superb image quality, also it has an RGB and DVI connector which would give you great image quality.

About the vertical strips in the Sony Trinitron tube: You get used to them after about a day and at that stage you can't notice them unless you look for them.

פורסם
  • מחבר

תשמע , אחי , אני הייתי קונה את ה-P95F+ (שבא עם שפורפרת של סוני , זאת עם שני הפסים) אבל שוב , המסך הזה לא יהיה בארץ בזמן הקרוב .

אז שלושת האפשרויות החלופיות :

LG F900P .

SAMSUNG 959NF .

CTX PR960F .

עכשיו אני שמעתי הרבה דברים טובים על הסמסונג , וכפי שסיפרתי לך כבר , יש לחבר שלי מסך 17" של סמסונג ואני ראיתי , ושוב , אהבתי מה שראיתי . כמו כן , שלחתי שלושה הודעות פרטיות לשלושה אנשים מהאתר שיש להם את ה-959NF .

לגבי ה-CTX , לא נראה לי שיש להרבה אנשים את המסך הזה . באמת . אז ככה שגם הנתונים שלו לא נראים טוב בהשוואה לשני האחרים וגם בינתיים לא שמעתי מאף אחד חוות דעת עליו אז...

לגבי ה-LG , לא יודע .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים