פורסם 2009 ביוני 2016 שנים בעיקרון עכשיו 2 בלילה והיום בבוקר אני קונה את המחשב ואני לא סגור פה על הכל אז מי שער או שיראה בבוקר אשמח אם יכתוב לי פה שניה תודה אז איך המארז הזה קודם כל בקירור וגם האם הוא שקט אם אתם יודעים? Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case וצריך להוסיף לו מאוררים? אם כן אז איפה ואם כן אז איזה מבין הרשימה: Cooler master 120mm Case Fan Bulk ¤ +15 Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm ¤ +40 Cooler Master Long Life Case Fan 120mm ¤ +30 Nanoxia FX12 120mm Case Fan PWM ¤ +50 אה וכמה מאוררים צריך? תודה תודה תודה!!
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים תוריד בבקשה את ה"דחוף" וכל הסימנים המיותרים !כמו כן אחלה מארז..בגדול מגיעים איתו שני מאווררי..אחורי ובגג..תוסיף עוד מאוורר בקידמת המארז וזהו..לך על הAC או הNanoxia ...
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים מחבר הורדתי.. ועוד דבר יש לך אולי נימוק או משהו למה הוא עדיף? כי הוא יותר יקר מהם אבל אם זה משתלם אז אחלה
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים המארז מעולה יש ברמה שלו ומחיר שלו גם את הCM590 שאני משתמש.בקשר למאוורר עדיף לך AC הוא די שקט בעל חיבור PMW ודי אמין(אצלי רוב המאווררים של AC). שמעתי לא מעט דברים טובים Nanoxia אבל לא התנסתי בהם.
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים מי עדיף ? שני המאווררים שציינתי יתנו לך את הביצועים הכי טובים ורמת רעש נמוכה..מי מביניהם זה כבר בחירה שלך.. ;Dההבדל העיקרי הוא שהNanoxia מגיע עם בקר..עמיד במים (לא שזה ממש פרקטי)..
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים מחבר הוא מגיע עם בקר עמיד במים או שהוא מגיע עם בקר, והוא גם עמיד במים חחח כי לא ממש הבנתי.. ואם יש פסיק אז על איזה בקר מדובר ? חח ומה אם אני ישלב אחד של AC ואחד של החברה השניה? זה לא משנה כל כך אם זה שונה, נכון כי במילא אני צריך 2
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים 1. הוא מגיע עם בקר..2. הוא (הציר/מיסב) עמיד במים ;Dאם אתה רוכש אז עדיף כבר שיהיו אותם מאווררים..על מנת לשמור על אחידות בדחיפתה אוויר וכו..ולמה אתה צריך שניים ? אחד בקידמת המארז יספיק בהחלט..
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר לא יודע אחי לבזבז כסף חחח טוב סבבה נקנה אחד אז מה עדיף נו באמת זה לא שאני רב על ה 10 שקל הבדל.. סתם אם יש לי אפשרות לבחור
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים אין עדיפות כלשהי הם טובים שניהם.במה שתבחר זה מה שעדיף.רק אם אתה לוקח 2 כך אותה חברה.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר אוקי נראה לי אני ילך על זה שעולה 50.. רק מה הקטע של זה שהוא עמיד במים? אני לא הולך לצלול עם הכונן שלי.. וגם אם יהיה לי שיטפון בבית זה לא ממש משנה לי אם המאורר ישרוד כי כל המחשב הלך
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים כנראה מדובר במיסב שלא מחליד ולא שכל המאוורר עמיד במים מן הסתם הוא לא יכול להיות עמיד.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר כנראה מדובר במיסב שלא מחליד ולא שכל המאוורר עמיד במים מן הסתם הוא לא יכול להיות עמיד. דווקא ראיתי סרטונים שזה כן עמיד כי היה שם קישור לסרטון.. ושמו את כל המאוורר בתוך קערה מלאה מים וזה עבד.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים יש מצב זה שמן... אבל בכל מקרה די יפה... לא יודע למה זה טוב אולי רק למערכות מקוררות בשמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.