עבור לתוכן

עזרה|שאלה שקשורה לדעתי למחשב הנייד שלי!

Featured Replies

פורסם

אני התקנתי על המחשב הנייד שלי את המשחק NBA 2K9 , והוא הותקן בהצלחה . כשהתחלתי לשחק אז כבר מההתחלה ראיתי שהמשחק כאילו ממש איטי ואפילו נתקע מדי פעם ולא זורם ומהיר כמו שכל משחק מהיר צריך להיות, לפי המלצת חבר שלי הורדתי את הquality איפה שאפשר, ואכן המשחק השתפר ונעשה מהיר וזורם כמו שצריך, והתחלתי לחגוג. אך לאחר כשלחצתי על "התחל משחק" כדי להתחיל לשחק משחק ידידות כל ההקדמה הייתה מהירה וכמו שצריך, אבל ברגע שזה עבר כבר למגרש הכדורסל ולהתחלת המשחק זה נעשה שוב פעם איטי ודפוק ואפילו לא ראו את השחקנים באופן נורמלי, זאת אומרת שפתאום איזה שהוא קיר נכנס באמצע השחקן והסתיר הכל. אז נכון,אני מבין שכרטיס המסך שלי לא משהו.. אבל חבר שלי אמר לי שזה גם בגלל שיש לי ויסטה, ושאם אני אחליף לXP המשחק יעבוד לי פיקס, השאלה שלי האם יש לזה בסיס ושווה לי להפוך לXP !

ד"א המחשב שלי זה Lenovo 3000 N200 .

תודה מראש!

נ.ב.

אם האשכול לא בפורום המתאים, אשמח אם תעבירו למקום המתאים!

פורסם

במקרה הזה,הדגם לא אומר הכול כי יש מספר קונפיגרציות

שונות,אבל בכל מקרה אם הכרטיס מסך הוא INTEL X3100

או GEFORCE GO 7300 זה על הפנים ולא מתאים למשחקים

ולכן להחליף לXP לא יעזור לך,אבל אם יש לך רק 1GB זכרון

אז XP בהחלט ישפר משמעותית תביצועים הכללים,עצה שלי

אם אתה רוצה לשחק משחקים קנה מחשב שולחני,רוב הניידים

לא נועדו לזה,מחשב נייד למשחקים עולה הרבה מאוד כסף

והרבה יותר משולחני באותה רמה או יותר

פורסם
  • מחבר

הRAM זה 1014 מגה, כמעט 1 ג'יגה... להחליף לXP יפתור את ההבעיה שפירטתי עליה בהודעה הראשונה?

ואם לא, אז אין אפשרות לשדרג את הכרטיס מסך ? ואם כן, כמה זה יעלה בערך ?

פורסם

עדיין לא ענית איזה כ.מסך יש לך שם אבל חפיף.

ברוב בניידים אין כ.מסך נורמאלי בגלל חוסר מקום וגם בעיית התחממות. מה שאתה אומר שהתחלת לראות קיר ושקנים לא נראו נורמאלי זה בגלל התחממות יתר של כ.סמך המובנה.

מה שיפתור את בעיית האיטיות הכללית של המחשב זה להתקין XP.

לגבי משחק לא יעזור כלום. אולי יוסיף לך 2-5 FPS אבל זה באמת לא ישנה את המצב.

יש אפשרות לקנות כ.מסך חיצוני אבל עד כמה שזכור לי ממש לא עוזר גם. בקיצור משחקים זה לשולחני. (לא סתם, נייח יעודי למשחקים)

פורסם

נא לערוך את הכותרת כדי שתהיה אינפורמטיבית ותכיל את מהות הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים