פורסם 2009 ביוני 2016 שנים שלום רב לכל החברות והחבריםיצאתי מבולבל בענין המהירויות של כרטיסי SD כי בויקפידיה הבנתי שמעל מהירות 40X כבר נקרא מהירות 6 אז איך אוכל לדעת לקנות במהירות 150X ומעלהלעומת זאת מבעלי חנויות הבנתי שCLASS 6 הם המהירים ביותר הקיימים בשוקאולי יכול מישהו/י לעזור לי להבין בהבדלי המהירויות של הכרטיסים? שאלה נוספת, האם אכן יש הבדל גדול בצילום או בהסרטה עם כרטיס מהיר יותר מהרגיל?[br]פורסם בתאריך: 21.06.2009 בשעה 00:00:06בינתיים המשכתי לחפש מענה לשאלתי ונהיתי רק מבולבל יותרלפי פורום תפוז הקלאס מהווה נקודת המינימום של המהירות כאשר קלאס 2 מינימום המהירות הינו 2 מ"ב לשניה וקלאס 6 הוא כרטיס במהירות מינימום של 6 מ"ב לשניה, הווי אומר אם קניתי כרטיס של 150X קיבלתי כרטיס במהירות של 20 מ"ב לשניה שזה הרבה יותר של קKאס 6 אז מה עוזר לי לדעת שקניתי כרטיס במהירות מינימום אני הרי מחפש כרטיס במהירות מקסימלית,קיצור, מבולבל
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים בקצרה Class מצביע על מהירות מינימלית מובטחת, לדוגמא Class 6 אומרמהירות מינימלית של 6 מגה\שניה (לא פחות מכך). [מהירות כתיבה אגב. מהירותהקריאה יכולה להיות שונה - לרוב גבוהה יותר]הסממן השני x100 או ultra II מצביע על המהירות המקסימלית של הכרטיס. ישלך טבלה מצויינת בוויקי:http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital_card#Speedsשים לב שלסממן האחרון אין סטנדרט, יש חברות שמשתמשות במהירות קריאהויש כאלו שמשתמשות במהירות כתיבה - המהירות האמיתית.הכרטיסים מגיעים עם שתי הסממנים עליהם, מהירות מינימום ומהירות מקסימום.זהו, מקווה שזה ענה לך על השאלה.- ראיתי שערכת... אז גם אני -מהירות מקסימלית היא לא מובטחת... יש מצב שהכרטיס יגיע למהירות הזאת,אבל אם יהיו יותר מדי fragmentations בכרטיס, הוא לא ישיג את המהירותהזאת. (אפשר למנוע זאת ע"י אי מחיקת תמונות לאחר שצולמו ולפרמט אתהכרטיס לאחר שהכרטיס התמלא).בקשר להבדלים, כן, אם אתה מצלם וידיאו HD או צילומי RAW רצופים הבאפרישתחרר יותר מהר ויאפשר לך לצלם שוב. תבדוק את ההגדרות של המצלמה שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.