עבור לתוכן

Iphone 3GS 32GB סיםפרי ב4000 ש"ח, שווה או לא?

Featured Replies

פורסם

לפני שנה נגיד זאת הייתה הזדמנות פז, אבל עכשיו עם כל המהומה שמביאים אותו לארץ אני כבר לא יודע מה לעשות..

• תגובות 51
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה הבעיה לחכות ולראות אם הוא יהיה משתלם?

פורסם
  • מחבר

כי מי שסגרתי איתו על 4000 אמר שיש עוד הרבה שרוצים לקנות ממנו, ותאמין לי אני בטוח שהוא לא משקר.

יש לי איזה 3 ימים להחליט.

פורסם

גם אנ י רוצה לקנות אני מחכה המחירים ירדו מה הלחץ יש לך כסף מיותר לזרוק חכה חודש תראה מה קורה סבלנות.

פורסם
  • מחבר

חחחח מצחיק אותי אלה שאומרים שהמחירים ירדו..

האייפון 3G שנה לא ירד! רק כשיצא האייפון החדש אז כן..שנה! וגם לא בהרבה.

פורסם

לא נראה לי שזה יהיה שווה, קשה לי להאמין שימכרו את זה בארץ במחיר יותר גבוה מזה וגם אם כן אז עדיין יהיה מצב שזה יהיה שווה את זה בגלל שזה יתקזז עם זמן אוויר והאחריות.

פורסם

ממש לא.

במחיר כזה ועוד מפרטי לא כדאי ממש לקחת.

פורסם

אף טלפון לא שווה 4,000 שקל.

פורסם

נשמע יקר בשביל מכשיר מבנאדם פרטי - לא חנות \ אחריות ... וכו ..

זה פחות או יותר מה שצריך להיות מחיר המחירון של המכשיר כשהוא יושק רשמית פה בארץ .. אולי פחות אבל זה מחיר שאיךשהוא נשמע מחיר כזה ..

ולא מבנאדם פרטי בקומבינה ..

אם אתה יכול לחכות את הכמה זמן הזה שיש עד להשקה , אז חכה, זה כדאי לך ..

פורסם

אחי אתה עושה טעות, תחכה שהאייפון יגיע לפה לארץ ואז כל החכמים שמוכרים את המכשירים האלה במחירים האלה יורידו אותו למחיר האמיתי שלו ואתה רק תרוויח .

רק סבלנות!!!!![br]פורסם בתאריך: 21.06.2009 בשעה 08:11:01

חחחח מצחיק אותי אלה שאומרים שהמחירים ירדו..

האייפון 3G שנה לא ירד! רק כשיצא האייפון החדש אז כן..שנה! וגם לא בהרבה.

הם ירדו ועוד בהרבה ממה שאתה חושב ;D

פורסם

אתם רציניים??? בכסף הזה אתה יכול לקנות מחשב שיספק אותך ל3 שנים הקרובות. במה הוא טוב בכלל הפלא הזה??? האם נוקיה N97 לא תספק את אותם הדברים + 500% יותר???

פורסם
  • מחבר

אתם רציניים??? בכסף הזה אתה יכול לקנות מחשב שיספק אותך ל3 שנים הקרובות. במה הוא טוב בכלל הפלא הזה??? האם נוקיה N97 לא תספק את אותם הדברים + 500% יותר???

ממש לא!

נתחיל ממסך המגע המעולה וכמות האפליקציות שהמכשיר הזה תומך בהן..והרשימה עוד ארוכה :cool2:

פורסם

איזה פראייר קונה טלפון ב-4000 שקל.

אחרי שבוע נמאס לכם ממנו, העיקר לומר: לי יש את האייפון החדש.

פורסם

כרגע הנוקיה עולה אפילו יותר, אז מה זה משנה ??

פורסם

בחייאת ראבק, 4 אלף שקל אתה הולך לשפוך על טלפון? בשביל מה? בשביל להגיד לחבר'ה? אם אתה דלוק על כל השטיקים והשטויות האלה קנה לך איזה N95 מפרטי ב- 1,500-2,000 ש"ח ואתה מסודר... שורה תחתונה, ה- N95 ייספק אותך אותו הדבר אם לא יותר (מצלמה 5MP, רמקול קטלני+++, מליון ואחד אפליקציות, קיצור אחלה טלפון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים