עבור לתוכן

המעבד מתחמם ומגיע ל-70C כאשר אני משחק.

Featured Replies

פורסם

33xu2wg.jpg

כרגע אני משתמש ב-Stock Fan האם כדי להחליף אותו?

המליצו לי לרכוש Arctic Cooling Freezer 7 pro על מנת לפתור את הבעיה המרגיזה הזו.

מה הדרישות להתקנת חלק זה? ובכלל האם אני עושה את המהלך הנכון?

פורסם

אין צורך להחליף אותו.

תעשה ניקוי טוב לגוף קירור, ותעדכן.

אני ממליץ לך לנתק את המחשב, להניח אותו על הצד, והסיר את המאוורר מהגוף קירור של המעבד (רק את המאוורר לא את הגוף המתכתי), ולנקות עם שואב אבק וקיסמי אוזניים.

תעדכן, ואם זה לא עזר לך מספיק, תגיד, ואני אסביר לך (אם תענה לאתגר...) איך להחליף משחה טרמית למעבד.

פורסם

1. יכול להיות שגם הסרת המשחחה התרמית הקיימת ומריחת חדשה יעשו את העבודה.

2. דרישות של FREEZER 7? שיהיה מקום להכיל אותו במארז (כל מארז נורמאלי).

3. אלא אם אתה שובר משהו בתהליך, לא אמור להיות כל נזק בכך.

פורסם

אבל קודם תנסה לשפר את המצב עם הקירור הנוכחי. אין שום סיבה שתוציא כסף על זה... המעבד שלך פועל בסטוק,(אני חושב...) והוא אמור לפעול כראוי עם קירור סטוק גם כן.

פורסם
  • מחבר

אבל קודם תנסה לשפר את המצב עם הקירור הנוכחי. אין שום סיבה שתוציא כסף על זה... המעבד שלך פועל בסטוק,(אני חושב...) והוא אמור לפעול כראוי עם קירור סטוק גם כן.

השאלה היא איך לעשות זאת?

וכן ניקיתי אותו כראוי ועדיין אין שינויים.

פורסם

אז צריך להחליף משחה טרמית.

תקנה משחה טרמית (יש בכל חנות מחשבים... אני ממליץ על MX-2), תסובב את ארבעת הפסטיקים שנמצאים מסביב לגוף קירור בכיוון החץ שנמצא עליהם, תמשוך בעדינות את הקירור, תנקה טוב עם נייר ואלכוהול את תחתית הגוף קירור ואת המעבד (כמובן לא להשתמש בהרבה כדי שלא ינזל על הלוח אם), שים נקודה קטנה (בערך בנפח של חצי אפונה או פחות) באמצע הגוף קירור, תסובב חזרה את הפלסטיקים לכיוון הנגדי של החץ, תשים את הקירור על המעבד כך שכל פלסטיק שחור יכנס לחור, ואז תדחוף בעדינות (לפעמים הם לא נכנסים כמו שצריך לחור) את הפלסיקים בסדר אלכסוני לכיוון הלוח אם עד שתשמע *קליק*.

פורסם

לפני שאתה מחליף משחה..בדקת אם הRPM עולה בשעת מאמץ ? ובכמה ?

פורסם
  • מחבר

zt6jqs.jpg

בזמן מאמץ.

פורסם

הRPM די נמוך..בדוק מה מוגדר בביוס באופציית הSMART FAN..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים