עבור לתוכן

BFG 8800 GT OC2 מעלות לא במאמץ...

Featured Replies

פורסם

תוריד GPU-Z ותבדוק איתה..היא מודדת במהלך המשחק..

כמו כן התמונות לא הכי מפוקסות..אבל זה נראה שהקימדי שלך מכניס אוויר..זה בסדר..

המאוורר בצד והמאוורר האחורי..נסה לתת תמונות מפוקסות..

• תגובות 53
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

dap.png

איזה מהם האינדיקציה שלי מה הטמפרטורה שניהם כתוב gpu tempature

וזה היה במנוחה...

המאמץ הגעתי ל100 מעלות לפי הסקאלה הראשונה.. של tem GPU

פורסם

לך על הגבוה ביותר..זה הכי בטוח..ולפי הסקאלה הוא הגיע ל100 במשחק..בכמה RPM ?

שכן לפי התמונה הRPM היה בMAX..אם הוא הגיע ל100 מעלות בMAX RPM..זה לא תקין..

ניקת אבק וכו ?

פורסם
  • מחבר

כן הוא היה על 100 rpm וגם הוא הגיע ל101 מעלות אני יצלם תמונה שזה מגיע ואני יעלה..

פורסם

אין צורך..רואים את זה בתמונה הזאת..

אני מציע לך לנקות אבק מההיטסינק עצמו..ולנסות לשפר את הסירקולציה..מה לגבי התמונות המפוקסות של המאווררים יש ?

פורסם
  • מחבר

האם כדי לי לנסות להריץ FUNMARK על מבחן יציבות ולשים תאפשרות בתוכנה שיחמם כמה שיותר את הכרטיס מסך כדי אני אראה אם יהיה לי ארטיפקטים או שהוא יקרוס ואני ינצל את האחריות?אם אתם ממליצים ואני רואה שהכרטיס נופל אני הולך לממש את האחריות ולא איכפת לי לקבל כרטיס חדש..

פורסם

אתה מוזמן לנסות לאמת אותו..אבל קח בחשבון שהוא יגיע לטמפ' גבוה..ובגדול מתחת עד ל105 מעלות..זה תקין (מבחינת NVIDIA)..

אם יתנו לך אחריות על העובדה הזו..זה כבר עניין של החנות..

פורסם
  • מחבר

אני מגיע ל107 ופוחד להרוס אותו..נראה אני יידבר עם החנות נראה מהם אומרים ואני מקווה שהיום יהי לי זמן לצלם תמונות ולהעלות..השאלה שלי זה האם יש אחריות על התחממות..כי עדיין הכרטיס מסך עובד טוב..ואין שום ארטיפקטים..או קריסה

פורסם
  • מחבר

שיחקתי עכשיו קרייסיס על 1600x1200 אם אני משחק על רוזולציה 1920x1200 המשחק בקושי זז.. בקיצר כשיש הרבה אקשן פתאום יש לי תמונה שחורה ואני רואה רק את הכוונת האדומה שלי ואת המצב בריאות שלי ומצב יריות זה גם מתי שזורקים עליי רימון אני רואה מסך שחור ופתאום זה חוזר..

פורסם

זה שהכרטיס מסך לא סוחב..זה משהו אחר..אבל אכן פנה לחנות ותציין את הטמפ' וכו..

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי האם במסגרת האחריות הם יהיו צריכים להחליף את הכרטיס בגלל הטמפרטורות ועכשיו גם בגלל המסכים השחורים האלה בcrysiis ?

פורסם

אני לא יכול להגיד לך כן או לא..זה כבר החלטה שלהם..אם תשכנע אותם שאכן יש קריסות וכו..אז חובתם..

פורסם
  • מחבר

שיחקתי היום קרייסיס בערך שעה פתאום יש לי מסך כחול ואז המחשב עשה ריסט..? מה זה יכול להיות? היה כאלה קצת קוים יורדים ויצאתי שנייה לשולחן עבודה שחזרתי לקרייסיס היה מסך כחול ואז המחשב עשה ריסט..

פורסם

הגעת לטמפרטורת האיפוס של הכרטיס,בכדי למנוע נזק לכרטיס הליבה מכבה עצמה בכדי שלא תתיך את עצמה עקב הטמפרטורה הגבוהה.

נצל אחריות ותחליף את הכרטיס.

לאחר ההחלפה עשה לעצמך טובה גדולה ותרכוש ACCELERO S1 עם מאוורר 120mm או x2 של 92mm

פורסם
  • מחבר

מעניין שאני מריץ fan mark המחשב לא קורס אפילו שהוא מגיע לטמפרטורה של 107 ...רק בקרייסיס עכשיו

בcod 4 הוא מגיע ל97 מעלות בערך שיחקתי איזה חצי שעה וזה המקסימום..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים