פורסם 2009 ביוני 2716 שנים תוריד GPU-Z ותבדוק איתה..היא מודדת במהלך המשחק..כמו כן התמונות לא הכי מפוקסות..אבל זה נראה שהקימדי שלך מכניס אוויר..זה בסדר..המאוורר בצד והמאוורר האחורי..נסה לתת תמונות מפוקסות..
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר איזה מהם האינדיקציה שלי מה הטמפרטורה שניהם כתוב gpu tempature וזה היה במנוחה... המאמץ הגעתי ל100 מעלות לפי הסקאלה הראשונה.. של tem GPU
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים לך על הגבוה ביותר..זה הכי בטוח..ולפי הסקאלה הוא הגיע ל100 במשחק..בכמה RPM ? שכן לפי התמונה הRPM היה בMAX..אם הוא הגיע ל100 מעלות בMAX RPM..זה לא תקין..ניקת אבק וכו ?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר כן הוא היה על 100 rpm וגם הוא הגיע ל101 מעלות אני יצלם תמונה שזה מגיע ואני יעלה..
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים אין צורך..רואים את זה בתמונה הזאת..אני מציע לך לנקות אבק מההיטסינק עצמו..ולנסות לשפר את הסירקולציה..מה לגבי התמונות המפוקסות של המאווררים יש ?
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר האם כדי לי לנסות להריץ FUNMARK על מבחן יציבות ולשים תאפשרות בתוכנה שיחמם כמה שיותר את הכרטיס מסך כדי אני אראה אם יהיה לי ארטיפקטים או שהוא יקרוס ואני ינצל את האחריות?אם אתם ממליצים ואני רואה שהכרטיס נופל אני הולך לממש את האחריות ולא איכפת לי לקבל כרטיס חדש..
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים אתה מוזמן לנסות לאמת אותו..אבל קח בחשבון שהוא יגיע לטמפ' גבוה..ובגדול מתחת עד ל105 מעלות..זה תקין (מבחינת NVIDIA)..אם יתנו לך אחריות על העובדה הזו..זה כבר עניין של החנות..
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר אני מגיע ל107 ופוחד להרוס אותו..נראה אני יידבר עם החנות נראה מהם אומרים ואני מקווה שהיום יהי לי זמן לצלם תמונות ולהעלות..השאלה שלי זה האם יש אחריות על התחממות..כי עדיין הכרטיס מסך עובד טוב..ואין שום ארטיפקטים..או קריסה
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר שיחקתי עכשיו קרייסיס על 1600x1200 אם אני משחק על רוזולציה 1920x1200 המשחק בקושי זז.. בקיצר כשיש הרבה אקשן פתאום יש לי תמונה שחורה ואני רואה רק את הכוונת האדומה שלי ואת המצב בריאות שלי ומצב יריות זה גם מתי שזורקים עליי רימון אני רואה מסך שחור ופתאום זה חוזר..
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים זה שהכרטיס מסך לא סוחב..זה משהו אחר..אבל אכן פנה לחנות ותציין את הטמפ' וכו..
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר השאלה שלי האם במסגרת האחריות הם יהיו צריכים להחליף את הכרטיס בגלל הטמפרטורות ועכשיו גם בגלל המסכים השחורים האלה בcrysiis ?
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים אני לא יכול להגיד לך כן או לא..זה כבר החלטה שלהם..אם תשכנע אותם שאכן יש קריסות וכו..אז חובתם..
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים מחבר שיחקתי היום קרייסיס בערך שעה פתאום יש לי מסך כחול ואז המחשב עשה ריסט..? מה זה יכול להיות? היה כאלה קצת קוים יורדים ויצאתי שנייה לשולחן עבודה שחזרתי לקרייסיס היה מסך כחול ואז המחשב עשה ריסט..
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים הגעת לטמפרטורת האיפוס של הכרטיס,בכדי למנוע נזק לכרטיס הליבה מכבה עצמה בכדי שלא תתיך את עצמה עקב הטמפרטורה הגבוהה.נצל אחריות ותחליף את הכרטיס.לאחר ההחלפה עשה לעצמך טובה גדולה ותרכוש ACCELERO S1 עם מאוורר 120mm או x2 של 92mm
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר מעניין שאני מריץ fan mark המחשב לא קורס אפילו שהוא מגיע לטמפרטורה של 107 ...רק בקרייסיס עכשיו בcod 4 הוא מגיע ל97 מעלות בערך שיחקתי איזה חצי שעה וזה המקסימום..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.