עבור לתוכן

BFG 8800 GT OC2 מעלות לא במאמץ...

Featured Replies

פורסם

אני חושב שהטמפרטורות גבוהות מידי והכרטיס בכלל לא במאמץ אני סתם גולש באינטרנט על רוזולציה 1920x1200 האם זה טמפרטורה נורמאלית?

zwyzg421uund.jpg

המערכת שלי היא:

INTEL Q6600 BOX

GIGABYTE P35 DS3L

4 GB RAM KINGSTONE 800 MHZ

THERMALTAKE 500W TR2 RX

RAIDMAX SAGITTA

• תגובות 53
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגביר את הRPM של המאוורר של הכרטיס מסך

בעזרת הדרייבים או התוכנה RIVATUNER

פורסם

בכללי זה יותר מידי (הטמפ')

פורסם

תשתוק כבר :pissed:

די להגיב בלי לדעת!

זה לא יותר מידי עזוב אל תקשיב לSOS....

פורסם
  • מחבר

הגברתי שמתי על 100 אחוז אבל שומעים את המאוורר של הכרטיס טוחן עבודה..

מה עם המעבד הטמפרטורה בסדר וכל החלקים בכללי?

פורסם

הטמפ' בטווח נורמאלי

חוץ מזה אתה יכול לקבוע את המאוורר של הכרטיס מסך למהירות נמוכה יותר (60%+-)

תוכל "לשחק" עם העוצה שלו עד שתגיע לרמת שקט/קירור שתתאים לך

חוץ מזה המאורר של המעבד עובד על 100%?

פורסם

78 לא המאמץ

ומה יהיה במאמץ ?

80 ?

(תיבדוק איך זה במאמץ)

פורסם

תשתמש בפונקציה שקיימת אצלך אבל אתה לא ממש מרבה להפעיל אותה ההיגיון

אם המאורר היה על 38% במנוחה הטמפ' תהיה גבוה! כנראה הסרקולציה במארז לא משהו...

כשהמאורר על 100% מה מצב הטמפ'? (אני חושב שזה היה בסביבות ה55-60)

פורסם
  • מחבר

100 אחוז לא במאמץ הגעתי ל68

פורסם

מה הסירקולציה במארז?

איך מצב האבק במארז?

פורסם

וואו, יש מגמה ענקית ב8800GT/S שמתחממים. אני ממליץ בתור אחד עם 8800GT G92 שהתחמם לשים עליו TWIN TURBO

פורסם

שמעו אני לאדע על מה אתם מדברים...

הטמפ' האלה מטורפות לכרטיס הזה ואין שום סיבה שהוא יגיע אליהן בכלל...

אני עם INNOVISION GeForce 8800GT OC2 (Core: 700Mhz, Memory: 2000Mhz) 512 MB עם קירור Accelero X1. ובקיץ עכשיו בשיא החום (גר במעלה אדומים - מדבר) הוא לא מגיע בכלל ל60 במאמץ...

בחורף בכלל, במנוחה על 45...

דבר ראשון תבדוק סירקולצית אוויר במארז, כי שאר המעלות אני סבור שגם צריכות להיות טיפה יותר נמוכות (איזור ה-4/5 מעלות פחות בלוח אם וגם במעבד לדעתי אם אין לך קירור סטוק..). תראה לאיזה כיוונים המאווררים שיש לך במארז מכוונים... ייתכן שיש לך מאווררים אבל אם כולם מוציאים/מכניסים אוויר אין סירקולציה וזה לא שווה כלום...

תנקה את המחשב. נתק אותו, קח אותו לבחוץ, תפתח אותו ותעבור עליו עם פן או משו שיעשה עליו אוויר שיעיף את האבק (לא מומלץ אוויר חם).

אם כל זה לא עזר, הייתי ממליץ לך לקחת את הכרטיס לחנות שקנית אותו ממנה ולדרוש בדיקה שלו.. הוא לא אמור לעבוד בטמפ' כאלה...

מקווה שעזרתי.

פורסם

שמעו אני לאדע על מה אתם מדברים...

הטמפ' האלה מטורפות לכרטיס הזה ואין שום סיבה שהוא יגיע אליהן בכלל...

אני עם INNOVISION GeForce 8800GT OC2 (Core: 700Mhz, Memory: 2000Mhz) 512 MB עם קירור Accelero X1. ובקיץ עכשיו בשיא החום (גר במעלה אדומים - מדבר) הוא לא מגיע בכלל ל60 במאמץ...

בחורף בכלל, במנוחה על 45...

דבר ראשון תבדוק סירקולצית אוויר במארז, כי שאר המעלות אני סבור שגם צריכות להיות טיפה יותר נמוכות (איזור ה-4/5 מעלות פחות בלוח אם וגם במעבד לדעתי אם אין לך קירור סטוק..). תראה לאיזה כיוונים המאווררים שיש לך במארז מכוונים... ייתכן שיש לך מאווררים אבל אם כולם מוציאים/מכניסים אוויר אין סירקולציה וזה לא שווה כלום...

תנקה את המחשב. נתק אותו, קח אותו לבחוץ, תפתח אותו ותעבור עליו עם פן או משו שיעשה עליו אוויר שיעיף את האבק (לא מומלץ אוויר חם).

אם כל זה לא עזר, הייתי ממליץ לך לקחת את הכרטיס לחנות שקנית אותו ממנה ולדרוש בדיקה שלו.. הוא לא אמור לעבוד בטמפ' כאלה...

מקווה שעזרתי.

סכמתה בקצרה את מה שרציתי לכתוב עכשיו...

רציתי רק להוסיף שאלה:

איזה מארז יש לך?

פורסם

פותח התרד היה לי את הכרטיס הנ"ל..אני מציע לך תחילה לנקות אבק מההיטסינק עצמו..

כמו כן יש לך מדריך בסטיקי על שינוי הRPM אוטומטי..תעלה את הRPM לאזור ה50-60%..במאמץ...

וכמו שדורי שאל..איך הסירקולציה במארז ?

פורסם

פותח הת'ראד, תסתכל במפרט שלי, אותו מארז, מעבד, כ. מסך ולוח אם. גם לי הייתה הרבה זמן את הבעייה של ההתחממות.

כל הזמן על 78 בIDLE ובמשחקים כבדים הייתי מגרד את ה100+ אפילו. לא ממזמן קניתי TWIN TURBO וכמו הבחור עם הACCELERO

המצב השתפר פלאים. עומד יציב על סביבות ה40 באותו מארז בלי סירקולציה ושאר הדברים. כל זרימת האוויר במארז לא משפיעה על הכ. מסך

אין לי מושג למה כולם דוחפים את זה לת'ראד הזה [אבל לא משנה] היות ולכרטיס אין גוף קירור שיכול לשחרר חום לסביבה בצורה ישירה מאוויר שיזרום עליו.

בקיצור, המלצה שלי. תשקיע בHR-03GT/TWIN TURBO/ACCELERO S2 ואתה תהיה מרוצה מהתוצאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים