עבור לתוכן

דרייברים של NVIDA OMEGA+בעיה בGTX 260

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום.

ברשותי כ.מסך מסוג TWINTECH AC XT GTX 260 ויש לי שאלה:

בנוגע ליציאת הHDMI מחובר לLCD של MARANTZ HDTV ואיני מצליח משום מה לראות דרך הכרטיס..(יש לציין כי דרייבר מותקן+PHSIX 186.18 וכי בדרייבר אני רואה את הטלוויזה פשוט הכ.מסך לא מקרין לה שום דבר..)

פורסם

1. הגדרת בטלוויזיה HDMI?

2. למה שתשתמש בדרייבר של אומגה?

3. אם יש לך חיבור PCI-E X4 נוסף תוכל להשתמש בו כפיזיקס אך אינני זוכר בדיוק איך להגדיר אותו.

פורסם
  • מחבר

הגדרות בטלויזיית HDMI??טלויזיה מחוברת דרך HDMI ומכוונת לNATIVE HDMI.

מופיע לי NO SIGNAL בכל פעם שאני מנסה לזהות את הטלוויזיה דרך הדרייבר למרות שהיא מזוהה ע"י ורשום דגם וגודל מסך מקסימלי,מחובר ע"י HD TO HD כבל איכותי באורץ 2מטר עם סיכוך כפול

2.בנוגע לדרייברים של אומגה שאלתי היא האם הם מסייעים לפתיחת צינורות עיבוד בכ.מסך או שייתנו לי שיפור כלשהו בהשוואה לדרייבר העדכני של אתר NV?

3.יש לי חיבור PCI EX4 בלוח (הכוונה לחריץ PCI השני שמשמש לSLI/CF??

פורסם

דרייבר אומגה לא יפתח לך שום צינורות עיבוד כי אין מה לפתוח... בעבר כרטיסים כמו 9500PRO היו נפתחים עם דרייברים אומגה ל 9700... זה היה לפני שנים...

לא חושב שהיה משהו כזה מאז...

תוריד דרייבר עדכני מהאתר של NVIDIA, סביר שזה יהיה הכי טוב...

פורסם
  • מחבר

אוקייי תודה רבה על התגובה,הורדתי והתקנתי את הדרייבר 186.18 לאחר הסרת הדרייבר של OMEGA.

בנוגע לחיבור הHDMI ברשותי טלויזית MARANTZ HD-READY עם יציאת HDMI ובדרייבר הוא מזהה את הTV אך לא מוציא שום אות לTV (מופיע NO SIGNAL ביציאת הHDMI על מסך הTV).

מה ניתן לעשות במקרה הזה ואיך ניתן לפתור את הבעיה הזו(יש לציין כי מחובר עם כבל איכותי לכניסת הHD READY בTV אך לא מראה שום דבר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים