עבור לתוכן

מחפש NETBOOK עד 2.5K מתלבט בין 2 דגמים

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש נטבוק איכותי בעל משקל נמוך ובטריה חזקה.

כרגע אני מתלבט בין Asus Eee PC 1000HE לבין HP 2140.

שיחזיק במדיה לפחות 6 שעות עבודה.

מישהו יכול להמליץ? או לתת דגם אחר יותר מומלץ?

תודה רבה

פורסם

אל תתבאס, אבל 6 שעות עבודה הדגמים בעלי סוללת ה6CELL לא מוציאים בפועל. מעבר לזה, הם די אותו דבר מבחינת מפרט, אלא שלHP יש רמת גימור של הגוף של המחשב עצמו טובה יותר.

פורסם

ה-1000HE כן מספק כ-6 שעות עבודה בממוצע. יותר? לא בטוח וגם אז רק בשימוש מתון, אולי אפילו יורד לכיוון 5 בשימוש מלא.

בכל מקרה זו סוללה עם קיבולת אדירה.

פורסם

יש ברשותי את ה1000HE והוא מספיק לי ל7 שעות גלישה באינטרנט וגם המחיר שלו נכון להיות נמוך מ 2000 ש"ח בשוק

הוא בנוי היטב הדבר מעיד על המשקל הרב שיש לו יחסית למתחריו והוא נורא קומפקטי מבחינת הסוללה שהיא לא יוצאת לו מהצדדים אלא מתחיו טיפה שזה יתרון בכך שהמחשב מתקרר טוב יותר. דבר נוסף הוא שהמולטי טאץ' פד של האסוס מדהימה ונוחה מאוד לפעמים אני אפילו לא טורח להוציא את העכבר

ממליץ אליו בחום.

האלטרנטיבה: MSI Wind U115 שעדיין לא הגיעה לישראל הסוללה שלו אמורה להחזיק מעל ל 12 שעות עבודה בשל העבודה שיש לו 2 דיסקי אחסון ה הארד וה SSD וניתן לכבות את ההארד וכך להגביר את אורך חיי הסוללה במחשב. רק שככל הנראה הוא יהיה יקר מאוד וצריך לברר מתי הוא יגעה לישראל אם בכלל.

חוץ מ 2 אלה ישנם גם שני דגמים חדשים אחד אייסר אספייר ואן 751 שהוא מגיעה עם מסך 11.6" ועם סוללה 6 סל שאמורה לעבוד

עד 8 שעות רציפות.

השני הוא האסוס אי פיסי 1101HA שמכיעה עם אותו מפרט בדיוק והסוללה אמורה לעבוד עד 1 שעות רציפות.

האייס אמור להגיעה לארץ בעוד מס חודשים האסוס לא ידועה עדיין.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי ה2140?

פורסם

hp 2140 אמנם מגיעה כבר עם 2 ג'יגה ראם ויש לו מקלדת גדולה ונוחה מאוד והוא דק וקל משקל ויש לו יציאה אקספרס קרד 54 אבל

יש לו מעבד ישן יותר הסוללה שמגיעה אתו היא רק 3 תאים והוא עולה בארץ בסביבות ה 2500 ש"ח שזה ב יותר מ 500 ש"ח על האסוס לדעתי

זה לא שווה אם משווים עם האסוס 1000HE

פורסם

יש ברשותי את ה1000HE

אני מתכנן גם כן לקנות את ה 1000HE ותהיתי אולי תוכל לשפוך קצת אור על חוויות השימוש איתו ? ברור לי שזה נסיון אישי, אבל האם המקלדת נוחה ? ניתן להושיב אותו על הברכיים ועדיין להביא ילדים לעולם ? (משמע לא מתחמם יותר מידי...) האם PDF כבדי משקל הוא מריץ ונוח לקרוא מולם ? מה יישום הכי כבד שהצלחת להריץ עליו ? (ובמידה והיתנסית בסביבות פיתוח , אז בכלל טוב ...)

תודה

פורסם

המקלדת די נוחה בגלל שהיא בצורת שוקולדים ויש מרווחים גדולים בינהם ולי יש אצבעות עוות אך

כשאני מקליד יש הרגשה שהיא עדינה כזאת כי היא ממש נלחצת פנימה הרגשה שהיא טיפה זולה ולא איכותית אבל סה"כ היא בנויה טוב אני מקליד

המון עליה והיא נוחה מאוד

בנוגע להתחממות הוא לא מתחמם הרבה למעשה אם אתה לא מריץ עליו שום דבר כבד כגון משחקים הוא לא מתחם הרבה ובכל זאת קניתי לו לוח קירור קטן

שעובד על חמל של יו אס בי ואני מחבר אותו כשאנימשתמש במחשב הרבה זמן.

הצלחתי להריץ אליו gta san andreas וטיפה הורדתי את הגרפיקה ועבד חלק אבל אני מזכיר ואומר שהוא לא בנוי למחשקים אני לא ממליץ בכלא ופן

עם זאת הכל עובד אליו ממש חלק אין שום הרגשה של איטיות או משהו כזה אותה הרגשה כמו מהחשב שלי בבית

הסוללה באמת חיה רעה משו כו 7 שעות עבודה עם מסך על חצי עמעום ובלי להפעיל תוכנות כבדות המטאץ' פד פשוט מדהים הוא מאוד שימושי לי המחשב סה"כ בנוי היטב אני חושב שהטכנולוגיה הזאת רק מתפתחת והמחירים יורדים במהירות מסחררת כמעט בכל יום קניתי אותו לפני אולי חודש ולי הוא עלה 2400 עם 2 ג'גה

היום זה יעלה לא יותר מ 2100 וכשיצאו ה 11.6 וה 12 אינץ' המחירים יפלו לרצפה ככה שאםא תה לא ממש ממהר לקנות תחכה חדשיים ויהיה לך גם מבחר גדול יותר

וגם מחירים ממש מטרקטיביים.

כן אני מאוד ממליץ אליו ואני לא מרגיש אותו על הגב בתיק

פורסם

תודה רבה

פורסם

בכיף אחי אם תרצה לשמועה משהו פרטני תפנה אלי במסנג'ר satya4bs@hotmail.com

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מקפיץ עם כמה שאלות.

1)איך המחשב Inspiron mini 12 של דל לעומת האסוס 1000HE?

2)שווה לקנות כרגע נטבוק או לחכות חודש +- שיצאו דגמים חדשים.

3)מה הנטבוק האיכולי ביותר שאפשר להשיג בארץ (בגלל אחריות)? ביצועים,בנייה ובטריה (תקציב לא מוגבל).

תודה רבה.

פורסם

1. את ה 12 מיני עוד אין בארץ...אבל ראיתי אותו כמה פעמים והוא נראה מעולה ! ומקלדת כמעט מלאה לפי מה שראיתי...אין מה להשוות אלמול ה 1000HE.

2. היום (1.7) אמורים לצאת הסדרה החדשה של איסר עם ה11.6" מסך שיעלו בסביבות ה 2500 שח... במידה ולא תרצה אותם זה ישנה בכל מקרה את המחירים של הנטסוקים ע ה 10.

3. להגיד נטבוק בתקציב לא מוגבל זה אוקסימורון. נטבוק זה מחשב של פשרות במחיר מצחיק. במידה ואתה מוציא את המחיר אז יש לך מליון אופציות. בזמן בטריה הם עדיים מנצחים. במשקל יש להם תחליפים לא רעים עם אתה לא פוחד מיד שניה (X61 בסביבות ה 3500 שח) או דגמים חדשים של אסוס או איסור בסביבות ה 4500 (שני הדגמים הם מחשבים אמיתיים (קורטודואו) ושוקלים בסביבות ה 1.2 KG

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות,

בדקתי ולDELL יש בטריה גרוע (6 תאים 3 וחצ שעות)

מישהו יודע מתי יצאו סדרות/דגמים חדשים המיועדים לביצועים+חיי בטריה?

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים