פורסם 2009 ביוני 1916 שנים אז ככה.. יש לי רמקולים שמתחברים DVDשהוא גם רסיבר, והחיבור שלהם הוא בעצם זוג כבלים פשוטים של + ו -... רציתי לדעת אם אפשר להפוך את זה לחיבור 3.5MM
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים למה שתעשה דבר כזה?אם אתה מתכוון L,R ל 3.5mm אז בטח שיש דבר כזה. אני משתמש בכזה דבר למערכת סטריאו שלי שמחוברת למחשב.
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים מחבר לא.... נכון כשיש רמקולים אז מחברים שני חוטים לרסיבר, אחד שהוא נחשב+ והשני -אז אני רוצה לעשות כבל כזה, רק פשוט עם 3.5 בסוף, בתור חיבור
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים אתה מתכוון שהכבלים פתוחים בלי מחבר כן?למה שלא פשוט תשאיר אותם מחוברים לרסיבר ותחבר את הרסיבר גם למחשב עם הכבל שהצעתי בהודעה הראשונה שלי.או באמצעות אופטי אם ישך.
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים מחבר אם אני מחבר בכבל של RCA (ימין ושמאל) ל3.5 שמתחבר למחשב אז לא שומעים 5.1...אז חשבתי לחבר את הרמקולים ישר למחשב..וגם הרסיבר הוא בעצם גם DVD, אז זה יציאה אופטית ולא כניסה..
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים מחבר יש לי רמקולים רגילים שבאו ען הקולנוע ביתי.. והם לא למחשב.. אני רוצה לעשות להם הסבה למחשב...
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים למה שלא פשוט תשאיר אותם מחוברים לרסיבר ותחבר את הרסיבר גם למחשב עם הכבל שהצעתי בהודעה הראשונה שלי.או באמצעות אופטי אם ישך.למה לא שומעים 5.1 תגיד לי?תגדיר את זה במחשב...
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים יש לי רמקולים רגילים שבאו ען הקולנוע ביתי.. והם לא למחשב.. אני רוצה לעשות להם הסבה למחשב...אתה לא יכול לחבר רמקולים למחשב ישירות - לא תשמה כלום - קרטיס קול במחשב אינו מגבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.