עבור לתוכן

מישהו פה אמר משהו על מעבדי דור הבא

Featured Replies

פורסם

הוא אמר שהם יוצאים עוד חודש או משהו כזה.

פורסם

נראה לי שהוא היתכוון ל AMD64.

פורסם
  • מחבר

חשבתי שהם רק לשרתים ::):o

פורסם

האפטרון {או איך שרושמים את זה :P} הוא לשרתים.

ה AMD64 הוא לשוק הבייתי.

פורסם

האופטרון מיועד בעבור שרתים ותחנות עבודה וכבר יצא ומשווק בימים אלה.

הAthlon64 יוכרז בסוף ספטמבר ותחילת שיווקו תחל לדעתי רק כשבועיים לאחר מכן.

פורסם
  • מחבר

אה נחמד :P

אבל מה יהיה היתרון שלו חוץ ממהירות?

פורסם

64 BIT :P

פורסם
  • מחבר

מה זה נותן?! ::)

פורסם

64 bit gives basically nothing at the moment, it's not utilized in any game that exists and it's basically used more by all sorts of proffesional programs.

However it might be dandy feature in the future though I wouldn't expect seeing it in games for atleast another year.

פורסם
  • מחבר

I see

So why is AMD releasing it for the massive market?

פורסם

אני לא רואה הרבה אפשרות ש 64 ביט יתנו משהו למשתמש הביתי, אפילו לא בעוד 10 שנים

היתרונות של ה AMD64 למשתמש הביתי נובעים בעיקר מתוספת של רגיסטרים, אופטימיזציה בליבה ובקר הזיכרון המובנה בו שמציג ביצועים מצויינים.

החולשה היא שבשביל לנצל את הרגיסטרים צריך לכל הפחות להעביר את התוכנה קומפילציה מחדש, במקרה גרוע יותר צריך ממש לערוך שינויים בקוד. זה לא כל כך נורא, רק אומר שיקח זמן עד שיהיו תוכנות שינצלו את זה, ואז יגיע שיפור משמעותי יותר בביצועים.

פורסם

64BIT is just like AGPX8, means nothing, but it's a great gimmick.

People like seeing higher numbers.

פורסם

אני לא רואה הרבה אפשרות ש 64 ביט יתנו משהו למשתמש הביתי, אפילו לא בעוד 10 שנים

היתרונות של ה AMD64 למשתמש הביתי נובעים בעיקר מתוספת של רגיסטרים, אופטימיזציה בליבה ובקר הזיכרון המובנה בו שמציג ביצועים מצויינים.

החולשה היא שבשביל לנצל את הרגיסטרים צריך לכל הפחות להעביר את התוכנה קומפילציה מחדש, במקרה גרוע יותר צריך ממש לערוך שינויים בקוד. זה לא כל כך נורא, רק אומר שיקח זמן עד שיהיו תוכנות שינצלו את זה, ואז יגיע שיפור משמעותי יותר בביצועים.

מה שאתה אומר בעצם זה שצריך לשנות את המבנה של תוכנת ההפעלה למשל, למבנה של 64 ביט?

ואיפה אני רואה את ה32 ביט האלה (שקיימים היום)? בתוכנת ההפעלה

נשלח על ידי: Armageddon נשלח ב: היום בשעה 03:33:39

לגבי הAGPX8

מה? עדיין אין שימוש בזה?

פורסם

Your'e partly right. it is like AGP*8 in the way it offers nothing today, but will be needed in the future.

AGP*8 gives you twice the Memory->Card bandwith of AGP*4, sure it isn't needed today. BUT as games get more demanding and videocards get faster it will be required.

64bit adressing offers acsses to more then 4gb of ram AND VIRTUAL MEMORY, more then 4gig of virtual memory isn't needed today... but rest asure it will be needed in a few years.

and much less then 10.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים